BILE MAGNETICE Neocube antistres 5mm 216 piese magnet magice colorate ieftine
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret50 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Set de bile magnetice NeoCube distractiv pentru intreaga familie. Atractia puternica a magnetilor va permite sa creati aproape orice design si forma. Totul este ambalat intr-o cutie de metal umpluta cu spuma moale. Acest lucru usureaza stocarea produsului si este grozav pentru un cadou.

Setul contine 216 de bile. O cantitate atat de mare permite utilizarea lor practica si, de asemenea, garanteaza multe ore de distractie mentala extraordinara si inspirata. Bilele perfect nichelate cu diametrul de 5 mm sunt magneti de neodim foarte puternici care creeaza un puzzle uimitor si interesant care stimuleaza creativitatea, precum si capacitatea de a crea structuri. Campul magnetic extrem de puternic permite crearea unor forme geometrice incredibile .
Setul este usor si mic, ambalat intr-o cutie estetica, rotunda, din metal, cu un capac detasabil, care va arata frumos pe un raft sau o comoda, oferind in acelasi timp un decor atractiv.

Cutia va permite sa le luati cu voi la prieteni, intr-o calatorie sau in orice alt loc. Bilele vor trezi cu siguranta atentia celor din jur. Cutia captusita in interior cu spuma moale are si functie de protectie. Datorita acestui fapt, nu exista riscul ca bilele sa se distruga sau sa se piarda.

culoare: curcubeu
diametru: 5mm
dimensiunile ambalajului (lungime / latime / inaltime): 7/7 / 4,5cm
greutate: 0,14 kg

Ce poti face cu NeoCube ?
Joaca-te cu NeoCube si te vei bucura de:

1. Eliberarea stresului
Senzatia tactila unica, zgomotul produs de ciocnirea bileor magnetice, crearea si distrugerea formelor, toate acestea te detensioneaza intr-un mod surprinzator.

2. Educatie si cunoastere
Prin simplul joc cu NeoCubul tau dezvolti o cunoastere mult mai buna a principiilor geometriei, fizicii si matematicii.

3. Stimularea emisferelor cerebrale
NeoCube este singurul puzzle din lume care iti stimuleaza ambele emisfere cerbrale. Cand creezi cu NeoCube nu vei exercita numai abilitatile tale spatiale si creativitatea, dar, de asemenea, logica si chiar si abilitatile matematice. Acest lucru face ca ambele emisfere sa devina active in acelasi timp si sa comunice pe corpus-callosum.

4. Dezvoltarea creativitatii
Efortul de a crea este instinctual si elementar in existenta umana. NeoCube este modul perfect in care creativitatea se poate dezvolta.

Controlul total al NeoCube rezulta din compozitia sa de 216 sfere individuale. Fiecare sfera individuala este in esenta un punct. Mai multe sfere aranjate intr-un sir formeaza o linie. Liniile pot fi aranjate pentru a forma forme bi-dimensionale sau de poligon. Miliarde de solutii sunt posibile. Deoarece NeoCube iti ofera libertatea de a-l controla la toate nivelurile, creatiile tale vor fi la fel de unice ca tine!.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
274
ID: 2046221

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046221
274
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare