Boiler Electric Ferroli Cubo SG 10
Caras-Severin, Resita
01-04-2021
Livrare cu verificare colet
Pret399 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Putere nominala (kW) 1,5
Capacitate boiler (L) 10
Temperatura incalzire apa °C 50-60
Tensiune de alimentare (V) 220-240
Clasa de protectie electrica (IP) IP x4
Dimensiuni (H x l x A) mm 340x295x353
Garantie (luni) 36
Veti avea asigurata cantitatea de apa calda menajera la bucatarie sau la baie achizitionand acest Boiler Electric Ferroli Cubo SG 10 de 1500 W, cu o capacitate de 10 l. Este usor de montat si foarte accesibil datorita dimensiunilor. Boilerul Cubo este un incalzitor de apa electric al gamei de produse Ferroli, care dispune de un design modern si este realizat cu tehnologii de ultima generatie, pentru a garanta o fiabilitate inalta si calitate in timp.
Cubo SG10 SVE 1.5 de la Ferroli este un generator de caldura extrem de eficient pentru incalzirea apei, care functioneaza pe baza de energie electrica si este controlat prin intermediul unui sistem avansat de reglare a temperaturii. Datorita tehnologiei integrate de izolare prin injectarea cu presiune a poliuretanului, boilerul electric Cubo dispune de un strat izolator foarte gros, care previne eficient pierderile de caldura prin carcasa exterioara, economisind energie.
Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranta, fiind echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune si cu un termostat pentru oprirea sa automata la atingerea temperaturii dorite. Acesta a fost fabricat pe o linie de productie complet computerizata. Interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smaltuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatica. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor si a coroziunii.
Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari asigura o durata de viata lunga. Dumneavoastra nu trebuie decat sa reglati nivelul de temperatura dorit. Sistemul de reglare a temperaturii va asigura o functionare optima de-a lungul timpului, iar indicatorul luminos va informeaza daca boilerul incalzeste apa sau nu.
Boiler Electric Ferroli Cubo – calitate superioara a elementelor componente:
Boilerele electrice Ferroli dispun de un rezervor interior cu o capacitate de acumulare de 10, 15, 30 litri. Boilerul Ferroli este un generator de apa calda menajera extrem de eficient, gratie unui sistem avansat de reglare a temperaturii.
Boilerele electrice cu acumulare sunt fabricate in intregime din otel superior, laminat la rece.
Noile linii de productie pentru gama de boilere electrice Ferroli, dispun de un inalt grad de automatizare cu un sistem de control computerizat de inalta eficienta, ce garanteaza un nivel calitativ ridicat al produselor.
Boiler-Electric-Ferroli-Cubo-SG-10-Caracteristici
Caracteristici:
izolatie compacta a carcasei prin injectarea cu presiune a poliuretanului;
strat izolator gros pentru prevenirea eficienta a pierderilor de caldura;
echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune ;
dotat cu termostat pentru oprirea automata la atingerea temperaturii dorite.

Telefon

Mesaj

Ecoterm Optim Clima SRL

0770721565
Suna Trimite SMS Anuleaza
415
ID: 2017225

Ecoterm Optim Clima SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Ecoterm Optim Clima SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2017225
415
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Ecoterm Optim Clima SRL

Anunturile similare