Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Branding și identitate împreună cu ABPartners
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
29-01-2020
1 Lei
  • Oferit de Companie

O carte de brand trebuie să devină elementul principal în prezentarea unei companii. În filele acesteia se adună toate regulile și direcțiile de activitate ale unei întreprinderi. Tot aici găsești și obiectivele, valorile și misiunea afacerii care activează într-un anumit domeniu. Orice companie respectată trebuie să aibă o astfel de „Biblie” pentru a-și prezenta imaginea pe piață, iar echipa AB+Partners cunoaște acest lucru și tocmai, de aceea, oferă servicii de branding și identitate calitative.
Ce conține un brandbook și de ce compania ta ar avea nevoie de o astfel de carte? Află că aceasta conține și principiile identității corporative, un aspect important în crearea unei imagini respectabile. Prin proiectul Dentissimo, AB+Partners a creat un concept inedit în prezentarea unei clinici stomatologice. Elaborarea unui logo în culori reci a jucat un rol important în reprezentarea identității afacerii din domeniul stomatologiei de pe piața din România. Minimalismul în detalii a fost și este principalul factor în promovarea brandului pe piața afacerii.
Acum te-am convins că ai nevoie și tu de servicii de design, branding și identitate? Atunci sună la +40 757 033366 și comandă un brandbook pentru compania ta!
https://abandpartners.net/.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 8177

0757033366
Suna Trimite SMS Anuleaza
123
ID: 2000869

Utilizatorul 8177
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2000869
123
Raporteaza