BRUIAJ AUDIO – PENTRU REPORTOFOANE MICROCAMERE, MICROFOANE , TELEFOANE
Ialomita, Slobozia
16-06-2010
Pret1 Lei

Acest dispozitiv are rolul de a preveni inregistrarea conversatiilor ( cu reportofoane ) in mod neautorizat. Principala functie a izolatorului este aceea de a bruia reportofoanele si unele din sistemele audio digitale de inregistrare. Bruiajul suprima puterea de operare a reportofoanelor prin bruierea sunetului.
Este construit pe un design asemanator ceasului de birou in ideea ascunderii principalelor functii pe care le are bruiajul.
Se poate folosi la birou, poate fi ascuns in servieta in timpul unei intalniri de afaceri, deasupra bruiajului se pot aseza pentru disimulare diverse obiecte gen telefonul fix, pix de scris ,agenda,etc. Este usor de ascuns asadar, are rolul de a proteja discutiile personale si de a previne folosirea reportofoanelor.
Dispozitivul poate fi activat sau dezactivat si prin intermediul propriei telecomenzi existente in pachet.
Interesant este faptul ca acesta bruiaza 85% din toate tipurile de reportofoane sau orice microfon pe radio frecventa De asemeni bruiaza 55% dintre tipurile de DIGITAL RECORDER.
Acest tip de bruiaj este special creat pentru folosinta proprie – spre exemplu atunci cand are loc o intalnire de afaceri la cafea sau terasa, bruiajul poate fi ascuns sub masa iar conversatia dintre cei 2 nu va fi inregistrata.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
227
ID: 396230

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 396230
227
Raporteaza