Candelabru fibra optica
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
18-01-2024
Pret500 Euro
  • Oferit de Companie
  • Lumina Neutra
  • Culoare Argintiu
  • Starea produsului Nou

Iti doresti un candelabru modern din fibra optica si cristale veritabile, pentru restaurantul, salonul tau de evenimente.

Destinatii Candelabru Fibra Optica :
  Corpurile de iluminat realizate de designerii SpaceArt, model CANDELABRU FIBRA OPTICA sunt indeale pentru amenajari interioare moderne, amenajari interioare casa, amenajari interioare vila, amenajari hol, amenajari interioare pentru bar, amenajari interioare restaurant, amenajari interioare cafenea, amenajari interioare localuri, amenajari interioare club, amenajari interioare hol asteptare etc.

De ce sa aleg Candelabru fibra optica ?
  Noile tendinte de a reduce consumul de energie electrica a determinat inlocuirea vechilor corpuri de iluminare cu sursa incandescenta cu corpuri de iluminat pe baza de led, iluminare fibra optica, candelabru fibra optica.
 
Iluminarea ambientala fibra optica
• Corpul de iluminat din fibra opitca este format dintr-o sursa de lumina (LED), canalul optic pentru transportul lumini (fibra optica) si cristalul fatetat din capatul fibrei optice.  
• Schimbarea continua sau programata a culorilor si a intensitatii luminoase a sursei de iluminat led a candelabrului fibra optica sporeste valoarea vizual-artistica a decoratiunii interioare, candelabrul fibra optica sau a amenajarii interioare.
• Lipsa tensiunii electrice si a caldurii elimina factorii de risc in orice zone inclusiv cele acvatice sau cu pericol de explozie.
• Durata de viata a candelabrului fibra optica depaseste 20 de ani iar consumul de energie este redus.
 
Comanda Candelabru fibra optica :
   Candelabru fibra optica este un corp de iluminat ce se realizeaza la comanda de catre designerii SpaceArt, termenul de executie pentrucandelabru fibra optica dureaza intre 20 si 60 de zile lucratoare,termenul stabilindu-se in urma analizei din punct de vedere tehnic a solicitarii dumneavoastra si poate fi luat in calcul un termen de executie mai mic in functie de gradul de complexitate al corpului de iluminat.

Corpurile de iluminat se realizeaza la comanda, pretul se calculeaza in functie de dimensiunea candelabrului si numarul de cristale.

Suna acum sau cauta informatii suplimentare pe : https://spaceart-shop.com/candelabru-fibra-optica/.

Telefon

Mesaj

Lumia Design SRL

0722525719
Suna Trimite SMS Anuleaza
85
ID: 2065144

Lumia Design SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Lumia Design SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2065144
85
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Lumia Design SRL

Anunturile similare