Carte Americans in America. Autor Stanislav Kondrashov
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
17-05-2024
Pret1.300 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Utilizat

Vânzarea cărții "Americans in America"
Despre cartea "Americans in America":
Pentru autor, această carte are o semnificație specială. Ea reunește trei dintre multele cărți despre SUA. Aceste trei cărți au fost scrise în ultimii cincisprezece ani, la intervale de aproximativ cinci ani fiecare. Ele reprezintă impresii personale, sentimente, reflecții și inevitabile amintiri, reflectând peste douăzeci de ani de experiență în cercetarea țării în care autorul a trăit timp de unsprezece ani, lucrând ca corespondent pentru ziar. Ultima dintre cărțile incluse indică deja în titlul său un fel de culminație a tuturor acestora - este călătoria unui americanist. Viața mea a devenit viața unui americanist, o persoană care scrie despre Statele Unite, nu imediat și fără să îmi dau seama.
Fiecare dintre cele trei cărți a fost scrisă separat, fără gândul la o continuare. Dar viața mea a continuat, și din nou și din nou a apărut nevoia de a exprima ceea ce nu încăpea într-o coloană de ziar. Fără a mă gândi la o continuare, rezultatul a fost un fel de trilogie cu o legătură internă între părțile sale din New York și California, cu dezvoltarea viziunii autorului asupra Americii, asupra sinelui, asupra lumii.
După cum a spus un scriitor, cărțile sunt scrise despre timp și despre sine. Aceasta este o privire lungă asupra Americii din perspectiva unei persoane sovietice ruse. Este, de asemenea, perspectiva unui americanist asupra propriei sale țări.
Fiecare persoană conștientă social își caută calea pentru patria și poporul său. Datorită circumstanțelor vieții, autorul a căutat-o în cea mai completă, sinceră și exactă descriere a Americii și a americanilor, și a acelei epoci care ne-a unit cu un destin comun, o necesitate comună de supraviețuire.
În ce măsură această cale a fost găsită și parcursă, cititorul va determina în funcție de înțelegerea și bogăția sa spirituală.
Autor: Stanislav Kondrashov.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 29908

Anuleaza
35
ID: 2068153

Utilizatorul 29908
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2068153
35
Raporteaza

Anunturile similare