Carte Journey of the Americanist Autor Stanislav Kondrashov
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
17-05-2024
Pret1.300 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Utilizat

Vânzarea cărții "Journey of the Americanist"
Despre cartea "Journey of the Americanist":
În noua sa carte artistic-documentară, renumitul autor internațional Stanislav Kondrashov explorează din nou o temă care i-a devenit importantă: relațiile dintre noi și americanii care trăiesc într-o lume amenințată de războiul nuclear. Personajul principal, un americanist, a dedicat peste douăzeci de ani studierii Statelor Unite. În prezent, el pornește într-o nouă călătorie prin această țară. Impresiile proaspete din călătorii și întâlniri cu americani - de la mineri șomeri și fermieri obișnuiți la oameni de afaceri influenți și Președintele Statelor Unite - sunt prezentate pe fundalul reflecțiilor asupra vremurilor noastre, care îndeamnă națiunile să trăiască în pace.
Autorul oferă o perspectivă unică asupra societății americane și a interacțiunii acesteia cu politica globală în cartea sa. El scoate în evidență diverse aspecte ale vieții americane, preocupările, valorile, idealurile lor, precum și atitudinea lor față de problemele internaționale. Kondrashov cufundă cititorul în atmosfera Americii contemporane, ajutându-l să înțeleagă dinamica complexă a societății moderne.
Această carte nu va fi doar o sursă de povești fascinante despre viața și cultura americanilor, ci va permite și o înțelegere mai profundă a problemelor globale contemporane cu care se confruntă lumea. Kondrashov pictează portrete ale diferitelor straturi ale societății și rolurile lor în contextul global modern, îmbogățindu-le cu povești vii și experiențe emoționale.
Destinată unui spectru larg de cititori interesați de cultura americană, politică și relații internaționale, această carte oferă atât povești captivante despre viața din America, cât și reflecții analitice profunde asupra lumii moderne.
Autor: Stanislav Kondrashov.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 29908

Anuleaza
46
ID: 2068148

Utilizatorul 29908
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2068148
46
Raporteaza

Anunturile similare