Cartea ta de branding și identitate este la AB+Partners
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-04-2020
Pret1 Lei
  • Oferit de Companie

Cărțile de branding și identitate sunt uimitoare. Dar de ce afacerea ta are nevoie de un brandbook? Simplu! Pentru că este unicul instrument care păstrează toate informațiile de marketing și de brand într-un singur loc. Există însă multe alte lucruri pe care le poate face acest instrument miraculos pentru a-ți transforma afacerea.
Pentru a-ți oferi posibilitatea să te convingi în asta, biroul de arhitectură și design interior AB+Partners prestează servicii de branding și te pune în fața provocării: cum se va schimba imaginea afacerii tale când îi vei dărui un brand book realizat la cel mai înalt nivel.
O carte de branding și identitate conține povestea afacerii, misiunea, viziunea și, bineînțeles, principiile identității corporative, un aspect important în crearea unei imagini respectabile. Prin prisma proiectului Dentissimo, de exemplu, AB+Partners a creat un concept inedit al unei clinici stomatologice. Un logo în culori reci prezintă perfect identitatea afacerii din domeniul stomatologiei de pe piața din România. S-a mizat pe minimalismul în detalii și linii curbe fine pentru a crea un logo cât mai reprezentativ.
Dacă ai realizat că și afacerea ta are nevoie de brand book creat cu ajutorul serviciilor de design, sună la +40 757 033366 și schimbă imaginea business-ului tău!
https://abandpartners.net/portfolio/branding-identity/.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 8177

Anuleaza
507
ID: 2003089

Utilizatorul 8177
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2003089
507
Raporteaza