Casa complet mobilată și uitlată cu tehnică la intrare in /Brasov
Brasov, Brasov, Zona: 13 Decembrie
08-03-2023
Pret163.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Ați visat vreodată la o casă duplex spațioasă, complet mobilată și utilată, cu o grădină generoasă, situată într-un oraș frumos și plin de viață? Ei bine, acesta este momentul dumneavoastră de noroc, deoarece vă oferim o astfel de proprietate în Sacele, Brasov.

Această casă duplex elegantă are două etaje și o suprafață generoasă de 109 mp, oferindu-vă tot spațiul necesar pentru a vă bucura de viața de familie și a crea amintiri de neuitat. Casa este complet mobilată și utilată, așa că nu trebuie să vă faceți nicio grijă în privința amenajării. Tot ce trebuie să faceți este să vă mutați și să începeți să vă bucurați de noua dumneavoastră casă.

În plus, casa este înconjurată de o grădină uimitoare, care este perfectă pentru petrecerea timpului în aer liber și organizarea unor evenimente speciale. Fie că vă doriți un grătar cu prietenii sau doar să vă bucurați de o ceașcă de cafea într-o zi frumoasă, grădina vă va oferi toate acestea și multe altele.

Locația casei duplex este excelentă. Sacele este un oraș frumos și vibrant, plin de evenimente culturale și activități recreative. De asemenea, este situat în apropiere de orașul istoric Brasov, astfel încât veți putea să explorați și să vă bucurați de toate atracțiile turistice pe care le oferă.

Contactați-mă astăzi pentru mai multe informații și pentru a planifica o vizită personală.

Telefon

Mesaj

Tania

0755639389
Suna Trimite SMS Anuleaza
274
ID: 2050301

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2050301
274
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Tania

Anunturile similare