Casa de vânzare în oraș Comanești
Bacau, Comanesti, Zona: Central
11-09-2022
Pret125.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 250
  • Facilitati Curte pavata

Casa de vânzare în orașul Comănești
Ofer spre vânzare o casă locuibilă, amplasată în localitatea Comănești, jud. Bacău.
Proprietatea este situată la doar câteva minute de centrul orașului Comănești și ca. 2 min. până la Centru de agrement- ( piscină și sală de activități sportive).
Proprietatea se află într-o zonă pitorească cu o priveliște panoramică spre pădure și a râului Trotuș. Câteva minute pe jos până la pădure și câteva minute pe jos până în centru.

În 2019 s-au început lucrările de renovare totală: s-a schimbat tot acoperișul (țiglă metalică de cea mai bună calitate), cablu curent electric, țevile de la canalizare, și la mansardă, care este foarte spațioasă și luminoasă (este finalizată în proporție de 95%), La mansardă: 2 balcoane (unul în față și celălalt pe partea laterală), trei camere, un hol mare, baie și o cameră mai micuță folosită pentru diferite activități.
- este izolată termic (în proporție de ca. 85%) cu vată minerală de 10 cm.
- este branșată la curent, apa si canalizarea orașului și urmează, și în viitorul apropiat (planificat de primăria orașului) se preconizează și racordul la gaze naturale, internet cu viteza optimală- acces fără probleme!
- Încălzirea se face cu sobe de teracotă

La parter (partea locuibilă), dispune de o sufragerie destul de mărișoară, o cameră mai mică, baie, bucătărie un hol la intrare unde se află și casa scării spre mansardă. Sub scară se află spațiu închis pentru haine, pantofi.. etc.. etc.
Prețul este de 118 000 Euro, ușor negociabil la fața locului. dana.dany927@gmail.com.

Telefon

Mesaj

Maria

Anuleaza
357
ID: 2040310

Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2040310
357
Raporteaza

Anunturile similare