Casa in Sibiu
Sibiu, Sibiu, Zona: Tiglari
28-03-2019
Pret116.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 108
  • Suprafata Teren 241
  • An de constructie Dupa 2000
  • Stadiul constructiei Finalizata
  • Mobilat/Utilat Complet

Dintotdeauna am locuit la bloc, într-un apartament cu două camere. După ce m-am căsătorit am stat câţiva ani în chirie.

Nu am visat niciodată la a avea o Casă. Părea un lucru greu de realizat, dar într-o seară nişte prieteni au venit cu ideea de a face un duplex împreună cu părinţii mei.

Așa că am prins curaj și m-am apucat de treabă.

Am început Construcţia în anul 2010 și am finalizat-o la începutul anului 2012. În timpul acesta Casa a avut suficient timp de uscare și așezare!

Am locuit câţiva ani în Austria, iar mentalitatea mea a fost să nu fac rabat de la Calitate. Tot ce a fost mai bun pentru Construcție şi Finisaje am folosit.

Casa este în Sibiu, pe Strada Ulmului. Este o Zonă aerisită din punct de vedere a traficului, fiind o stradă doar de Case. Poți ajunge ușor în toate zonele Orașului.

Centrul Vechi al oraşului se află la 10 minute (3.6 km) de mers cu maşina, iar ieșirea la Autostrada A1 este la 8 min distanță (3.5 km).

La 260 m este Stația de Autobuz (16,18), Magazinul Profi și Simpa, un Magazin de Mezeluri, Farmacie, Parc de Joacă, Magazin cu Materiale de construcții, Școală și Grădiniță.

La 600 m este Zona de Sport și Agrement Lacul Binder (proiect în derulare)! Lacul lui Binder va avea sisteme cu cabluri pentru practicarea schiului nautic, debarcader pentru caiace, amfiteatru cu scenă plutitoare și maluri amenajate pentru plajă.

Mai multe Poze și Video aici:
https://tepotajuta.ro/proprietati/sibiul-lucrului-bine-facut/

Casa este poziționată pe colț, cu deschidere la două străzi (10 ml, 24 ml) și două intrări în Curte. Una dintre străzi este o înfundătură (foarte puțin circulată). În total sunt patru locuri de parcare.

Casa are o suprafață utilă de 108 mpu. Regimul de Înălțime este P+M. Există posibilitatea extinderii spațiului de locuit la nivelul Podului cu încă 40 mpu. Podul este Înalt (Tip Mansardă) și are toate utilitățile trase (instalaţiile sanitare, electrice, apă, canalul și căldură).

La parter este un Living mare tip open space cu Bucătărie. Amenajarea tip open space a fost pentru noi ca familie un mare beneficiu!

Am putut petrece astfel mai mult timp împreună: obișnuim să gătim împreună, să ne jucăm diverse jocuri, organizăm serii de film , iar când copii erau mici îi puteam supraveghea ușor.

Nouă ne place să jucăm rolul de gazdă a petrecerilor, invitând frecvent prieteni și rude în vizită. Într-un spațiul mare și aerisit te bucuri de momentele frumoase sărbătorind zile onomastice, revelioane, crăciunul etc.

La Parter avem o Baie modernă, amenajată cu pietre naturale. A fost o ideie proprie, unică. Pe lângă aspectul plăcut și rafinat, piatra naturala are și avantajul de a fi utilă, întrucât este un material rezistent și sustenabil.

Casa scării este poziționată în lateral, accesul la Parter și la Etaj se poate face independent.

La etaj avem 1 Dormitor matrimonial, 1 Dormitor de copii, 1 Birou, 1 Baie cu cadă și un Loc pentru depozitare (Debara).

Spațiul Tehnic este în exteriorul casei, acest aspect este un plus dacă ne gândim la siguranța noastră!

Sistemul de încălzire este pe Lemne. Avem o Centrală performantă și un Sistem foarte bine gândit, astfel încât focul trebuie făcut o singură dată sau maxim de două ori la 24 ore. Dacă preferați Încălzirea pe Gaz, proiectul de branșare este în derulare!

In Curte avem o Magazie cu o suprafață utilă de 12 mp, cu toate utilitățile (apă caldă/rece, canalizare, instalații sanitare, curent trifazic). Noi o folosim pentru depozitarea sculelor și pe post de Atelier. Ea poate fi transformată în Garaj sau Bucătărie de vară, asta în funcție de preferința fiecăruia.

În Plus avem un Bazin subteran de beton hidroizolat, care colectează apa de ploaie/zăpadă. Bazinul are o capacitate de 12 m3. Apa colectată se poate folosi pentru udarea plantelor, spălarea mașinii, etc.

Telefon

Mesaj

Narcis Cauneac

0786225226
Suna Trimite SMS Anuleaza
210
ID: 1959197

Narcis Cauneac
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Narcis Cauneac

Vezi toate anunturile
ID: 1959197
210
Raporteaza

Anunturile similare