Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
CĂTEȘI MOPS
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
29-04-2021
Gratuit
  • Oferit de Persoana fizica

DATA NAȘTERII APROXIMATE: 229/12020
GENUL MASCULIN
GREUTATE: 8'500
ÎNălțimea la cruce:
POZITIV ÎN LEHISMANIA 20.01.2020

CARACTER:
BINE CU CÂINI
RĂU CU PISI
RĂU CU ANIMALE DE FERMĂ
BINE CU ADULȚI ȘI COPII

POVESTE:
FRANKIE A FĂCUT FĂRĂ PĂRĂTURILE ÎN CARTAGENA, O COMPANIE CARE A NOTAT STATUL ÎN CARE A FOST ANIMALUL SĂRAC, ȘI-A OPRIT MAȘINA ȘI N-A SĂVĂTAT să o ducă la refugiați.
CONDIȚIA LUI NU ESTE FOARTE BUNĂ ȘI AȘTEPTĂM REZULTATELE ANALITICILOR CARE AU FOST REALIZATE ÎN DIMINEAZA.
SUBȚIUNEA Lui EXTREMĂ SALTEȘTE ȘI CU STAREA LUI, PUTEM A IMAGINA TIPUL DE VIAȚĂ PE CARE ACEASTA SĂRĂTOARE CREATURĂ ÎL VA CONDUCE.

CĂTEȘI FRANȚI BULLDOG.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 16766

07680000000
Suna Trimite SMS Anuleaza
76
ID: 2018220

Utilizatorul 16766
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2018220
76
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Diagnoza auto Reparatii injectoare Dacia Vand maimute capucin Matrimoniale telegraf Contabilitate Rulota Apartament Strung Teren Motocultor Raba Casa Undita crap Aro Garsoniera Tractor Maimute capucin Bmw A