Căutăm ingrijitoare pentru familia Hoffmann
Sibiu , Sibiu
2018-01-03

pret 1.400 Euro

Despre firma noastră
MEDIPE este o firma care se dezvoltă dinamic și care oferă locuri de muncă legale și sigure pe teritoriul Germaniei, în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice. Datorită experienței noastre de-a lungul timpului, știm cum să oferim locuri de muncă sigure și verificate cât și să asigurăm siguranță pentru îngrijitorii/îngrijitoarele care colaborează cu noi.
Căutăm îngrijitoare pentru familia Hoffmann. Domnul are 87 de ani, 175 inaltime si 75 de kilograme. Sufera de diabet, dementa si probleme specifice varstei. Nu are probleme de comunicare, aude si vede foarte bine. Are mici probleme de orientare in timp si spatiu. Doamna are 80 de ani, 160 inaltime si 55 kilograme. Pacienta sufera de dementa, depresie diabet si incontinenta. Are nevoie de ajutor la ingrijirea corporala. Aude si vede bine, nu are probleme de orientare in timp si spatiu. In casa se afla baston si lift la scari.
Sarcinile îngrijitoarei
Ajutorul pacientei la activitățile de zi cu zi, îngrijirea, pregătirea meselor și ușoare treburi în casă, efectuarea cumpărăturilor, acompaniamentul.

Localizația:
Berlin, Germania
Familia locuieste la casa. Pentru îngrijitoare este camera separată cu baie proprie si TV.

Oferta noastră
Începerea muncii pe 01.02.2018.
• Angajare legală, contribuții plătite
• Salariu atractiv 1400 euro
• Ajutor în organizarea călătoriei
• Contact cu un coordinator în limba română pe toată perioada plecării
• Acces la un număr de alarmă 24 din 24 de ore pe toată perioada șederii.

Cerințe
• Experiență în domeniul îngrijirii vârstnicilor
• Cunoștințe de limbă germană la incepator
• Bine văzut permis de conducere cat. B

Contact pentru mai multe detali:
tel. +40 310 800 490
e-mail: info@medipe.ro

ID: 1845487
120
Raporteaza

Telefon

Mesaj

ID: 1845487

Anunturile utilizatorului

Anunturile similare

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Vand icoana veche usturoi Releu de termocupla peugeot 306 Cutite de vanatoare Masa Locuri de munca pentru soferi Lucrare de grad matematica Piatra Vand tutun firicele Vand moara malai