CHIRIE Spatiu Birouri/Vila Dorobanti -Piata Romana - Polona
Bucuresti - Ilfov, sector 1
19-02-2017
Pret3.200 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Va propun spre inchiriere, o proprietate cu totul si cu totul deosebita !

Vila este dispusa pe Demisol+ Parter + Etajul 1 + Mansarda (vedeti schitele pentru impartire), este renovata integral in anul 2007, cu materiale de cea mai buna calitate si anume, instalatii electrice si sanitare noi, prize cu mufe rapide in toate camerele, parchet de stejar din lemn masiv, gresie, faianta, usi noi la interior + 2 usi de termopan la intrare, aparate de aer conditionat in fiecare camera, sistem de detectare al incendiilor, incalzire prin centrala termica de inalta capacitate Buderus etc., in anul 2012, a fost raschetat parchetul integral, iar in luna Septembrie 2015, vila a fost zugravita integrala.

Vila este impartita dupa cum urmeaza:

Demisol:

2 Camere de 46 respectiv 17 mp

Parter:

2 intrari ( una din str. principala, iar cealalta din curtea interioara), Hol, patru camere, bucatarie, loc de luat masa, grup sanitar, camera centralei

Etaj 1:

Hol, 5 Camere, grup sanitar, terasa

Mansarda:

Necompartimentata

Proprietatea este la numai 8-9 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Romana, in imediata apropiere a ASE-ului si-a noului Hotel Sheraton ( Fostul Howard Johnson, fostul Dorobanti ).

Vila se poate preta pentru orice fel de activitte de birouri, notariat, cabinet de avocatura, restaurant etc. Se doresc chiriasi seriosi, solvabili, pentru un termen cat mai lung ( minim 2 ani, preferabil un contract de 3-4 ani de inceput).

Pretul este de 3200 Euro + TVA /luna,

Plata chiriei se va face in lei, la cursul BNR, prin virament bancar, se doresc 2 luni avans si 1 garantie.

Locatia este libera si se poate viziona oricand doriti, cu un telefon in prealabil.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
336
ID: 1570077

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1570077
336
Raporteaza

Anunturile similare