Ciobanesc de Berna
Cluj, Dej
18-10-2021
Pret2.500 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Gen Femela
  • Varsta Pui

[12:45, 18.10.2021] Gabriela: Oferim pui de Ciobănesc De Berna, la familie iubitoare.

Dacă locuiți la casă, aveti copii, sau sunteți pensionar si va plac plimbări. Atuci sunteți potriviți si va asteptam cu drag.

Câinii sunt pregătiți sa se alăture familiei dumneavoastră începând cu data de 17 decembrie 2021, astfel încât sa aibă un început sănătos in viața.
Câinii ii primiți vaccinați conform schemei de vaccinare potrivit vârstei lor.

Sunt crescuți in mediu interactiv, cu socializare si expuși la zgomote specifice din gospodărie. Sunt crescuți cu ambii părinți alături.

Dacă locuiți la apartament si viata cotidiana nu va pernițe sa alocați un minim de 30-45 minute câinelui pe zi, acest anunț nu vi se adresează.

1. ✔️Gradina
2. ✔️Timp 30-40 min minim + periat
3. ✔️Plimbări si socializare
4. ✔️200-300lei costuri per lună.

Caracteristici si temperament:

Ciobanescul de Berna are nevoie de un nivel mediu de activitate. In general, cautati sa ii oferiti plimbari zilnice cu durata de cel putin jumatate de ora, plus alte cateva mici raite rapide pe afara, de-a lungul zilei. Nevoia de miscare poate varia de la individ la individ.

Pentru a mentine mintea si corpul animalului active si sanatoase, implicati cainele in activitati sportive. In functie de temperamentul si constitutia fiecarui individ in parte, acesti caini pot excela in competitii precum agilitate, drafting (tractiune), manare a turmei, obedienta sau urma. Daca sporturile organizate nu va impresioneaza, luati-va cainele la drumetii. Isi va cara singur apa si gustarile intr-un rucsac pentru caini. Ciobanestii de Berna pot fi caini de terapie extraordinari deoarece au un temperament bland si maleabil si pentru ca au inaltimea potrivita pentru a sta langa un pat si pentru a fi mangaiati.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 18924

Anuleaza
555
ID: 2024289

Utilizatorul 18924
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2024289
555
Raporteaza

Anunturile similare