Clasa LUX Imobil pe 120mp integral mobilat si utilat Racadau Brasov
Brasov, Brasov
19-03-2019
Pret88.600 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 75
  • Compartimentare Decomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie 1977-1990
  • Structura de rezistenta Caramida
  • Etaj 8
  • Mobilat/Utilat Complet

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-un apartament de doua camere situat in cartierul verde al Brasovului - Racadau.
Proprietatea se prezinta pe o compozitie luminoasa si se desfasoara pe o suprafata de 120mp construiti, astfel: living, spatiu servit masa, bucatarie, dormitor, baie, terasa de 40mp si spatiile auxiliare.
Imobilul dispune de imbunatiri gen: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta etc. fiind constructie noua.
Apartamentul se afla in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes local: scoala, gradinita, centru comercial, mijloace de transport, parc etc.
Pentru cei ce doresc un camin special, ce deschide avantajul personalizarii intr-o zona linistita si in acelasi timp la 5 minute de Centrul Brasovului, acesta oferta intra in categoria SPECIAL.
Proprietatea impresioneaza cu farmecul sau individual , reflectand faptul ca proprietarul actual a pus in evidenta, prin profesionalism, compozitia sofisticata a prorietatii, dand accentul potrivit incaperilor moderne si generoase, materializata intr-o inalta calitate a finisajelor, ce poate fi remarcata in cele mai mici detalii.
Una dintre principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendita care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.
Completeaza oferta terasa deosebita si spatioasa care se desfasoara pe intreaga lungime a apartamentului si care dispune de o priveliste impresionanta.

Consilier dedicat acestei oferte:
Doamna Larisa Ciocan
0762623127

Detalii , fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive
www.ascendentimobiliare.com.

Telefon

Mesaj

ASCENDENT IMOBILIARE

0736797203
Suna Trimite SMS Anuleaza
282
ID: 1957976

ASCENDENT IMOBILIARE
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ASCENDENT IMOBILIARE

Vezi toate anunturile
ID: 1957976
282
Raporteaza

Anunturile similare