Colaborare activitate aparate de joc tip slot machine
Dolj, Craiova
19-01-2018
Pret
  • Oferit de Persoana fizica

Firma organizatoare de jocuri de noroc, cautam colaboratori persoane juridice care detin un spatiu inchiriat sau proprietate, in vederea exploatarii in comun a mijloacelor de joc slotmachine sau aparate cu risc limitat.
Avand o reprezentare extinsa la nivel national si dispunand de o varietate de aparate de joc, putem acoperi in functie de specificul locatiei, orice solicitare legata de amplasarea si exploatarea aparatelor de joc tip slot-machine. De asemenea, prin intermediul colaboratorilor nostri, va putem oferi sprijin in vederea deschiderii in spatiul pe care il detineti, a unei agentii de pariuri sportive, in functie desigur de optiunile pe care le aveti. Datorita legislatiei actuale in vigoare, aparatele de joc sunt conectate permanent, printr-un sistem informatic, la serverele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, prezenta unei conexiuni de internet in locatie fiind obligatorie.

Oferta contine urmatoarele tipuri de aparate de joc:

Aparate slot-machine cu caştig nelimitat pentru care este necesara prezenta in locatie a unei agentii de pariuri sportive:
- Gaminator
- Gamopolis
- DGL Pro
- Merkur Casino

Aparatele electronice atribuitoare de câștiguri cu risc limitat pentru care nu este necesara prezenta in locatie a unei agentii de pariuri sportive:
- Septar
- Fruit cocktail
- Cratos


Relatii la nr. de telefon 0761 509 940

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1643

0761 509 940
Suna Trimite SMS Anuleaza
350
ID: 1853983

Utilizatorul 1643
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1853983
350
Raporteaza

Anunturile similare