Comuna Vidra loturi de teren intravilan 300 mp utilitati deschidere stradala
Ilfov, Berceni, Zona: Sud
25-10-2022
Pret27.300 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata Teren 300
  • Deschidere Intre 15 si 25 m
  • Certificat urbanism
  • Alimentare apa
  • Curent electric
  • Gaze
  • Canalizare
  • Parcelabil

Va propunem spre achizitie loturi de teren intravilan in Comuna Vidra intr un proiect cu o suprafata totala de 19.789 mp ce dispune de toate utilitatile, doua deschideri generoase (la strada Calea Bucuresti nr 242 si acces secundar la drum public), este excelent pentru constructie locuinta privata sau investitie si este situat intre proiecte rezidentiale de anvergura.

Amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.

In total, terenul are o suprafata foarte generoasa de 19.789 si beneficiaza de o deschidere la strada de 42 metri liniari iar drumul de acces care strabate proiectul de la un capat la altul are o latime de 9 metri.

Terenul este situat in Comuna Vidra ce a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, construirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei) reprezinta un pas important catre modernizarea si fluidizarea cailor de acces catre si dinspre Capitala.

In plus transportul in comun va fi unul dintre atuurile cele mai importante in dezvoltarea acestei zone, fiind deja incepute lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou, chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni), iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat inceperea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni.

Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare, are strazile bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Regimul de inaltime maxim admis conform PUG-ului aprobata cu Hotararea consiliului local Vidra Nr. 17/27.06.2002 si prelungita cu Hotararea consiliului local Vidra Nr. 94/17.12.2019 este de H max 10 m- Parter + 2 Etaje.

Terenul se poate vinde si in loturi separate de 300 mp cu deschidere de 18 m liniari la drumul de access intern / 17 m liniari adancime si drum de access intern privat de 9 metri latime.

Pretul vanzarii este de 70 Euro/mp + TVA 19% si se poate achita intr un termen de maxim 12 luni calendaristice.

Pretul unui lot de teren este de 27.300 Euro + TVA

Proprietatea este achizionata pe societate comerciala si este posibila taxarea inversa pentru cota de TVA, daca achizitia terenului se face tot pe societate.

Telefon

Mesaj

Robert

0734042305
Suna Trimite SMS Anuleaza
187
ID: 2042755

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2042755
187
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Robert

Anunturile similare