Concentrator de Oxigen marca Olive OLV 5 nou garanție
Vrancea, Adjud
23-03-2022
Livrare cu verificare colet
Pret3.750 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

Vând ieftin un Concentrator-de-Oxigen nou, marca: OLIVE, model: OLV-5 .
Aparat nou resigilat și cu Garanție, folosit ocazional în 2 luni la domiciliu (Nr-Ore-Funcționare este memorat de aparat, deci se poate verifica în mod real cât l-am folosit !) . Achiziționat în Decembrie-2021 cu Factură-Fiscală și Garanție prelungită .
-Preț redus fără negociere = 3.750 lei .
TELEFON : zero.sapte.sase.zero.trei.opt.sapte.trei.opt.patru - Florin - 0760.387.384 . Aici aveți toate detaliile necesare, deci, nu deranjați inutil cu întrebări puierile, dacă nu aveți de gând să cumpărați . Nu sunt o firmă, deci nu am cum să vă eliberez o Factură-Fiscală pentru decontare la cabinet !
ziporicardo@yahoo.com
*Pentru a evita orice suspiciune sau discuții ulterioare, prefer un client din Adjud pentru a preda aparatul cu probe-tehnice de funcționare și instruire reglaje (sau orice client care se deplasează în oraș) .

Oxigenul-pur este necesar oricărei persoane care are nevoie de aer suplimentar în caz de oboseală sau sufocare sau suplimentare pentru refacerea rapidă în cazul oricărei boli, operații, Covid, astm-bronșic, cardiac cronic, orice hipertensiv cu tensiunea mare de gradul II sau III, oxigenare insuficientă din cauza poluării și necesară în perioada examenelor la liceu/facultate, pentru creșterea randamentului la un job stresant și obositor, pentru copiii răciți sau asmatiformi, pentru prevenirea crizelor de memorie și tremur la boala Alzheimer și Parkinson, precum și refacerea/repararea bolilor de piele .
Bonus :
Furtun prelungitor nou de 10m pentru deplasarea prin casă (baie, bucătărie, balcon) !
Mască-nebulizator sigilată, Furtun de 3 m sigilat, Mască adult/copil sigilată, Canulă-nazală sigilată,
Canulă folosită dar dezinfectată prin sterilizare chimică și ultra-violete !
Bidon de 5 litri cu apă-pură specială pentru laborator-farmacie (mai pură/curată/sterilă decât apa-distilată !) .

Aparatul are ALARME pentru nivelul de Oxigen scăzut la ieșire din concentrator :
O2 mai mare de 82% = LED-Verde aprins permanent (OK),
65-82% = LED-Galben + Alarmă-sonoră ,
sub 65% = LED-Roșu + Afișare-pe-ecran ,,Puritate Scăzută,, de O2 (oprește-l și aerisește mult-timp camera + spălare/uscare Filtre-Burete din spatele aparatului)

-Aparatul are o baterie de 9V, necesară la alarma-audio de ,,pericol-fără-aer,, în caz de se oprește curentul la priză sau dacă ai prelungitor-220V cu întrerupător și este oprit !

Dimensiuni aparat : 49x27x56 cm
Greutatea : 22 kg . Are role pentru deplasare .
Nivelul de zgomot motor : 45 dBA
Alimentare : 220Volți
Consum de curent și puterea motorului/pompei : 300 Wați
Debitul-de-oxigen pe care îl scoate : 0,5-5 litri/minut
Concentrație-de-oxigen pur : 98% - 99%

-Principiul de funcționare :
Folosește adsorbția si desorbția fizică a ,,Sitei Moleculare,, (pompa trage-și-scoate concomitent din 2 cilindrii-filtre și recirculă aerul prin sita-cu-pulbere/granule, până când se curăță/separă Oxigenul de Azot și Dioxid-de-Carbon .
Prin utilizarea adsorbției prin presiune (PSA), aparatul separă direct Oxigenul de Azot la temperatura camerei, producând un Oxigen de înaltă puritate/curățat și îmbunătățit la puritatea Ozonului natural de la munte (O3) .
Filtrarea O2 se face cu ajutorul unei ,,Site Moleculare CECA,, (Arkema/Nitroxy-5,granule din Zeolit) care se schimbă la 10 ani .

-Întreținerea periodică și utilizarea aparatului:
Buretele-negru din Filtrul-de-Aer (praf) detașabil, din spatele aparatului, trebuie sa fie curățat săptămânal cu apă-caldă si detergent de uz casnic . După curățare/spălare, se scutură și se tamponează prin apăsare filtrul, cu un prosop uscat și se reinstalează după uscarea completă ! Este recomandată o curățare mai frecventă, doar atunci când aparatul se află într-un mediu cu mai mult praf/nisip stradal sau fum de țigară .
Pentru o protecție-sterilă, apa din interiorul Borcanului-de-Umidificare trebuie sa fie APĂ DISTILATĂ cumpărată la bidon sau apă fiartă-și-răcită...

Telefon

Mesaj

Alex Sibel

0760387384
Suna Trimite SMS Anuleaza
262
ID: 2032698

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2032698
262
Raporteaza

Anunturile similare