Consultant recrutare
Cluj, Cluj-Napoca
22-06-2018
  • Oferit de Persoana fizica

MEDIPE vine la Cluj!

Deschidem un nou birou Medipe în România, de data aceasta la Cluj, iar de aceea suntem în căutare de persoane interesate să lucreze în domeniul resurselor umane! Firma noastră recrutează persoane dornice să plece la îngrijire vârstnici în Germania.

Îți place să fi mereu în contact cu oamenii? Cauți un job în recrutare?
Ne dorim o persoană harnică, organizată, căreia îi este ușor să vorbească cu oamenii și e mereu dispusă să învețe lucruri noi.

Experiența nu e necesară, noi te învățăm tot ceea ce trebuie să știi pentru a evolua într-o poziție de recruiter, tu vino doar cu o atitudine pozitivă și motivație.
Un aspect este totuși important pentru noi, și anume faptul că, pentru a te angaja este necesar să știi limba germană la un nivel B2.

Ce vei avea de făcut?
Vei fi responsabil/ă de procesul de recrutare al persoanelor, de la primul contact telefonic, până în punctul în care aceștia sunt deja colaboratori cu noi.
Vei răspunde la telefoane și vei informa persoanele interesate despre condițiile de muncă în firma noastră.
Vei organiza și participa la diferite evenimente cu publicul.
Vei completa rapoarte, pentru noi numerele conteaza.

Ce îți oferim?
Pe langă salar, bonusuri pe baza performanței și un birou in zona centrală a Clujului, primești de la noi un laptop, telefon si acces la evenimente interne cum ar fi petreceri sau team building-uri.

Daca ți se pare că acest post este pentru tine, așteptăm cu interes CV-ul tau la adresa: recrutare@medipe.ro sau ne poți contacta la numărul de telefon 0746 806 606.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 79

0746806606
Suna Trimite SMS Anuleaza
467
ID: 1902075

Utilizatorul 79
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1902075
467
Raporteaza

Anunturile similare