Consultanta Feng Shui pentru Case si Sedii de Firma Bucuresti
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
08-07-2023
Pret150 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Cauti o EXPLICATIE pentru impasurile sentimentale, nereusita pe plan financiar, problemele de sanatate recurente, sau schimbari bruste negative in viata ta? O analiza Feng Shui Traditional este SOLUTIA pentru a remedia toate aceste dezechilibre prin analiza energiei casei/biroului si cum se potriveste aceasta cu energia personala.

Mai mult decat atat, o analiza Feng Shui nu doar ajuta la rezolvarea unor probleme, ci si la obtinerea unor rezultate specifice (financiar, sentimental, profesional, recuperare medicala, s.a.m.d.)

Pretul unei evaluari Feng Shui este de 150 EUR, plus taxe de deplasare in afara Bucurestiului. Aceasta evaluare include analiza formelor exterioare si influența lor asupra spatiului, si stabilirea posibilitatii unei analize Feng Shui complete (aceasta depinde de datele necesare detaliate mai sus).

O consultatie Feng Shui completa include analiza formelor exterioare si interioare a spatiului, si detalierea rezultatelor intr-un raport scris. Pretul pleaca de la 8 EUR/mp, insa pentru spatii mai mari de 250mp, cladire pe etaje, sau numar mare de incaperi, vom discuta pretul dupa evaluarea preliminara.

www.fengshuibucuresti.ro.

Telefon

Mesaj

Alex Stupu

0731538543
Suna Trimite SMS Anuleaza
160
ID: 2056891

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2056891
160
Raporteaza

Anunturile similare