Cort geodezic tip igloo 30 mp
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
02-02-2021
Pret2.200 Euro

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica

CORT geodezic Ekodome semi transparent TIP IGLOO,realizat pe structura metalica
Suprafata 29 mp,inaltime 4,5m,320 mc
Specificatii EKODOME Glamping 6 :
Suprafata 29 mp,inaltime 4,5 m,320 mc,cupola alb mat 30%+pvc transparent 70%
Structura este din otel zincat Q235 cu φ 20 x 1,5mm vopsită electrostatic în alb,baza din otel de 10 cm
Copertina/membrana este realizata din material PVC de 850g/m2,cu transparenta 70%, iar cupola cu 30% din suprafata este realizata din material PVC alb mat 2 straturi cu strat blackout ,de 650g/m2,tratat UV,ignifug,waterproof, nepermitand trecerea luminii.
Membrana este tratata anti-aging si rezistenta la intindere,avand o performanță excelenta pentru toate cele 4 anotimpuri.
Sarcina vântului: pana la 100-120 km / h,cu prinderi corespunzatoare in podea.
Temperatura: -30 + 60 grade,incarcare 35 kg/mp
Greutate 300 kg,kit instalare inclus.
Certificare CE,SGS,clasa de ignifugare B1
Pretul nu contine TVA.
Transportul si montajul nu sunt incluse in pret,livrarea in maxim 10 zile lucratoare.
Pentru comenzi personalizate livrarea se va face in aproximtiv 90 zile(se poate adauga un cost suplimentar de 400-500 euro/unitate,datorita cheltuielilor marite de transport
www.ekobreeze.ro TEL: 744 - arata telefon - www.dreamglamping.ro
Structura geodezica tip dom a fost inventata in Sua in anul 1949, dovedindu-se a fi cel mai eficient sistem de constructie cunoscuta de om pana in prezent..
Structura geodezica in forma de igloo a devenit foarte populara pretutindeni deoarece poate fi locuinta sau locatia ideala,oferind o vedere panoramică de 360* si un confort termic sporit in orice conditii climatice.
Oferta noastra cuprinde o gama variata de corturi geodezice Ekodome expo, disponibile pentru vanzare sau inchiriere,cu dimensiuni intre 12 si 500 mp,acestea fiind complet personalizabile.
Structurile geodezice transparente sunt ideale pentru servirea mesei pe terasa, de asemenea pentru evenimente corporate de promovare și marketing,evenimente muzicale sau video,show-uri multimedia(proiectii 360), concerte, expozitii,vernisaje,petreceri private ,prezentari de moda,lansari comerciale,cinematograf,spa, intruniri ,nunți,evenimente sportive sau puncte mobile de vanzare.
Clasa de ignifugare B1, ii confera cortului geodezic Ekodome siguranta maxima,putand fi utilizat in industria HoReca, pe terasa barurilor, restaurantelor, in locuri de joaca ,in locatii pentru evenimente ,amenajari pe apa,sau in oricare alt loc ce necesita standard ridicat de protectie la foc.
Nu va lipsi aportul de aer proaspăt in cortul geodezic. Fiecare Ekodome transparent are ferestre si orificii de recirculare a aerului. Folosind o unitate portabila de climatizare veti asigura in cupola Ekodome un climat racoros,proaspăt și plăcut.
Datorită formei sale, iarna,cea mai mare parte a zăpezii alunecă pe cupolă (în special dacă o mențineți încălzită) dar daca zapada persista,o puteti da jos manual.
.Usa de acces este rotinda,cu diametrul de 2m, din PVC transparent, prevazuta cu fermoar Zipper si asigura acces rapid ,optional se poate comanda cortul geodezic cu rama metalica + usa din PVC sau lemn cu geam termopan.
AVANTAJE MAJORE :
• Eficienţa energetică maxima, datorită formei si structurii geodezice
• Durata mare de viata/utilizare,15 ani pentru cadru si 5 ani pentru membrana
• Distributie uniforma a caldurii,sonorizare unica si lumina naturala din plin
• Şpatiu mare la interior,libertate de miscare,variante multiple de amenajare,costuri de executie la jumatate fata de o casa obisnuita.
• Ansamblare usoara,infrastructura minima,kit complet de instalate,timp de montaj aprox 3-5 ore in 3-4 persoane
• Posibilitati inchiriere,fiind ideal pentru orice fel de activitate .
• Cortul geodezic Ekodome vine la pachet cu ghid de instalare pas cu pas si suport online,fiind ușor de montat in cateva ore
• Corturile geodezice sunt mult mai eficiente energetic decat o casa normala,mai eficiente chiar si fata de o casa din lemn.

Telefon

Mesaj

GTG IMPEX

0744656840
Suna Trimite SMS Anuleaza
1517
ID: 2015563

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2015563
1517
Raporteaza

Anunturile utilizatorului GTG IMPEX

Anunturile similare