Cos de gunoi stradal si de parc CG15
Olt , Slatina
30-01-2023
505 Lei
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Companie

WWW.MOBILIERIEFTIN.RO


- Cos de gunoi stradal confectionat pe structura metalica realizata din profile de otel rotunde, patrate sau rectangulare.
- Elementele decorative din componenta cosurilor de gunoi stradale si de parc sunt realizate din lemn de pin nordic, uscate in cuptor propriu ulterior tratate pentru a rezista tuturor factorilor atmosferici si prelucrate folosind utilaje de tip CNC pentru obtinerea unor finisaje perfecte.
- Sablarea componentelor metalice ale cosurilor de gunoi stradale si de parc se realizeaza prin decapare cu LASER, ulterior fiind vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere in culoarea RAL aleasa.
- Actiunile mecanice (indoire, roluire) implicate in procesul de fabricare a cosurilor de gunoi si parc sunt realizate cu utilaje de inalta precizie de tip CNC.
- Cosurile de gunoi stradale si de parc sunt prevazute cu flanse metalice debitate LASER pentru prinderea lor de suprafetele betonate.
- Toate procedurile de confectionare a cosurilor de gunoi stradale sunt conforme standardelor europene de calitate si siguranta.
- Garantia acordata cosurilor de gunoi stradale este de 24 luni!!!.

Telefon

Mesaj

MOBILIER IEFTIN

0790200999
Suna Trimite SMS Anuleaza
101
ID: 2047030

MOBILIER IEFTIN
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului MOBILIER IEFTIN

Anunturile similare

MOBILIER IEFTIN

Vezi toate anunturile
ID: 2047030
101
Raporteaza