Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Creare Site Web
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
01-06-2021
1.000 Lei
  • Oferit de Companie

La inceput, site-urile nu erau nici pe departe atat de complexe si incarcate grafic cum sunt in prezent, limbajul utilizat - HTML - nefiind prea puternic si permitand numai o serie limitata de formatari, precum si inserarea de linkuri, pentru a putea „lega” paginile intre ele, designul web fiind, de fapt, mai mult „programare” web.

In prezent, preocuparea pentru aspectul grafic al siturilor, devenite puternice instrumente comerciale si publicitare, justifica in intregime denumirea de „design web”, iar tehnologiile utilizate s-au diversificat si au devenit din ce in ce mai complexe.

Companiile care produc site-uri lucreaza cu angajati specializati pentru fiecare etapa a dezvoltarii unui site, de la stadiul de conceptie grafica la programare si editare de continut pentru SEO (Search Engine Optimization - optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare).

Site-urile actuale sunt din ce in ce mai mult axate pe animatie interactiva si dinamism, aceste deziderate fiind indeplinite de exemplu de cunoscutul program Adobe Flash, precum si de alte programe aparute dupa acesta, care pot genera automat fisiere animate de diverse formate.

Creare SiteWeb Tenas

Caracteristici
Site-urile, in forma in care ele se afiseaza de browsere, sunt menite sa fie intelese de orice persoana, chiar fara cunostinte in domeniul informaticii sau al secventelor de cod redactate de programatori.

Acestia lucreaza ori in diverse limbaje din care apoi se genereaza limbajul specific de script al internetului HTML (HyperText Markup Language), ori direct in HTML.

Daca nu ar exista browserele care stiu sa interpreteze limbajul de script si sa afiseze rezultatul pe ecran, siturile ar fi doar insiruiri de texte neformatate si, cel mai probabil, fara imagini.

In principiu limbajul HTML indica locul in care sa se afiseze diversele elemente vizibile, dimensiunea, culoarea, precum si alti parametri care confera unei pagini web atat aspectul, cat si functionalitatea dorita.

Creare SiteWeb Tenas
Ce este necesar pentru realizarea unui site web
Orice site web trece in mod necesar prin mai multe etape:

Analiza preliminara
Concretizarea ideilor
Schitarea elementelor vizuale si compunerea structurii sitului
Scrierea codului ce descrie structura si designul fiecarei pagini web in HTML, CSS, Javascript etc.
Testarea sitului
Schimbarea partilor care nu corespund tintei
Publicarea site-ului pe Internet sau pe un intranet
Modificarea ulterioara si relansarea pe Internet, dupa nevoile clientilor sau ale timpului
Actualizarile ulterioare ale site-ului pot fi facute in doua moduri :

prin interventia web designer-ului
prin accesarea proprietarului site-ului a interfetei de administrare pusa la dispozitie de web designer.
Cea mai recomandata metoda este cea de-a doua, aceea in care site-ul dispune de CMS ( content system management )in care proprietarul site-ului nu mai depinde de web designer.
Dupa stabilirea structurii sitului se intra in etapa conceperii unei interfete grafice care, pe langa scopurile sale estetice, trebuie sa faciliteze si accesul vizitatorilor la toate sectiunile publice ale sitului, sa fie comprehensiva si, nu in ultimul rand, sa asigure si incarcarea rapida a paginilor, prin modul in care sunt realizate diversele elemente grafice. Este recomandat sa fie citite cele mai reprezentative rapoarte de uzabilitate.

Creare SiteWeb Tenas
Din punctul de vedere al designului siturile sunt in mare parte alcatuite din tabele cu linii (invizibile pe ecran) in care se insereaza imagini (sigla, imagini-simbol, butoane etc.) si texte, in asa fel incat aspectul sa fie unitar si sa nu se sesizeze vizual organizarea tabelara. Celulele tabelelor

pot avea fundaluri colorate,
pot fi alcatuite din imagini si desene care se repeta pe orizontala sau pe verticala,
pot fi umplute cu texturi mai mult sau mai putin neregulate (ca pietrisul, frunzisul etc.)
sau pot ramane si albe.

Telefon

Mesaj

Tenas Online SRL

0770891725
Suna Trimite SMS Anuleaza
10
ID: 2019292

Tenas Online SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului Tenas Online SRL

Anunturile similare

Tenas Online SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2019292
10
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Diagnoza auto Reparatii injectoare Dacia Vand maimute capucin Contabilitate Rulota Apartament Matrimoniale telegraf Strung Teren Motocultor Raba Casa Undita crap Aro Garsoniera Tractor Maimute capucin Bmw A