Creare site web, magazin online, optimizare Seo,mentenanta,logo
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
11-12-2019
Pret10 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Suntem o echipa tanara, dinamica si ambitioasa. Fiecare dintre noi este pasionat de ceea ce face si ne straduim in mod constant sa ne depasim limitele proprii.

Va oferim servicii complete la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii din domeniu (HTML5 / CSS3 / jQuery / PHP / MySQL)

Fiecare proiect de webdesign are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.

Puteti administra singuri continutul, pagini, meniuri, galerii foto, slide-uri si sectiuni din site prin interfata de administrare in limba romana. Va punem la dispozitie un video personalizat.

Creare Site Web

Intr-o lume in continua dezvoltare si in care partea de online devine din ce in ce mai indispensabila pentru un brand, reprezentand peste 68% din timpul pe care o persoana il petrece zilnic online, noi va cream imaginea perfecta in mediul digital!

Creare Magazin Online

Creare magazin online profesional adaptat în funcție de necesitățile dorite pentru a reprezenta corect imaginea și produsele afacerii dumnavoastră.

PROMOVARE SEO

Search Engine Optimization este o metoda eficienta care imbunatateste vizibilitatea site-ului tau si relevanta continutului acestuia in raport cu motoarele de cautare. Prin SEO, pozitia site-ului tau creste in rezultatele afisate de motorul de cautare datorita cuvintelor cheie cat mai relevante cu putinta domeniului tau de activitate.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi tot suportul necesar realizari cerintelor dumneavoastra.

Telefon

Mesaj

Marian

0728118762
Suna Trimite SMS Anuleaza
329
ID: 1867662

Marian
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1867662
329
Raporteaza

Anunturile similare