CRMI Cleaning
Constanta, Constanta
07-03-2023
Livrare cu verificare colet
PretGratuit
  • Oferit de Companie

Servicii Profesionale de Curățenie Constanța CRMI Cleaning
Gamă Variată de Servicii♻️

✓ Servicii Curățenie Firme:
Curățenia spațiului de lucru poate să fie o provocare pentru orice companie. Folosim echipamente speciale de protecție pentru angajați; Respectăm proceduri de lucru care asigură condiții maxime de siguranță și igienă; Folosim produse de calitate pentru o dezinfectare eficientă.

✓ Servicii Curățenie Rezidențială:
Cu siguranță orice casa are nevoie de reîmprospătare și o curățenie generală, iar serviciile oferite sunt de fiecare dată exact lucrul de care au nevoie clienții noștrii.

✓ Curățenie După Constructor:
Ne ocupăm de curățenie în locația dumneavoastră după lucrările realizate de constructori, având grijă ca totul sa fie bine pus la punct și pregătit în mometul în care vom preda cheile.

✓ Curățenie Scări de Bloc:
CRMI Cleaning Constanța vă permite să beneficiați de servicii complete pentru curățenie la scări de blocuri în Constanța ; serviciile sunt extinse și la complexe rezidențiale.

✓ Curățenie Hale/Depozite:
CRMI Cleaning acoperă complet gama de servicii de curățenie industrială (servicii de curățenie fabrici, servicii de curățenie hale, curățenia depozitelor etc) în Constanța.

✓ Curățat Podele/Pardoseli:
Curățarea cu ajutorul echipamentului profesional de care dispune firma CRMI Cleaning va prelungi durata de viață a oricărei podele și va înfrumuseța aspectul acesteia.

✓ Spălare Geamuri/Vitrine:
Îndepărtarea petelor, a murdăriei, a prafului și urmelor picăturilor de apa cu soluții profesionale și de calitate pentru o sclipire cât mai îndelungată a oricărei suprafețe din sticlă.

✅De ce să ne alegi pe noi?
Firma de curățenie CRMI Cleaning este localizată în Constanța și oferă servicii de curățenie profesională la un preț accesibil, prin integrarea tehnologiei în activitățile zilnice de curățenie.

✅Abonamente - începând din Martie 2023
Abonamente la cerere pentru orice serviciu de curățenie de care aveți nevoie, începând de la

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 26400

0773 385 327
Suna Trimite SMS Anuleaza
253
ID: 2050218

Utilizatorul 26400
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2050218
253
Raporteaza

Anunturile similare