Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
CrystalFashion cauta colaboratori si revanzatori
Cluj , Floresti
05-05-2020
Livrare cu verificare colet
Gratuit
  • Genul Femei
  • Genul Barbati
  • Material Argint
  • Material Pietre semipretioase
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Companie

Crystal-Fashion® este cel mai mare producator de bijuterii sub licenta Swarovski® din Romania, toate produsele noastre fiind realizate sub marca inregistrata Swarovski® Ingredient Branding.

Atelierele noastre va pun la dispozitie o gama diversificata de bijuterii si accesorii ce insumeaza peste 8.000 de modele, parte din ele fiind realizate dupa ideile clientilor nostri.
Capacitatea mare de productie ne da posibilitatea sa onoram comenzi si proiecte mari, aici putem aminti proiecte finalizate cu succes cu companii de renume : Henkel, Philip Morris, Telekom, Gedeon Richter, Beiersdorf, Ringier, Labormed, Hyllan, Glovo, FRDS sau Cora.

Dorim sa ne extindem reteaua de coloboratori in vederea vanzarii de produse, dar si in vederea furnizarii de cristale si bijuterii personalizate pentru ateliere de creatie / industria fashion din Romania si nu numai.

Va invitam sa accesati cu incredere site-ul nostru www.crystal-fashion.ro si va rugam sa ne solicitati telefonic sau prin email mai multe detalii legate de conditiile de colaborare.

Crystal-Fashion®, cand singura limita este propria TA imaginatie!.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 9157

0785221444
Suna Trimite SMS Anuleaza
235
ID: 2005134

Utilizatorul 9157
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2005134
235
Raporteaza