curatat canapele acasa
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
02-09-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Contactează-ne acum pentru a obţine mai multe detalii despre felul în care se desfaşoară procesul de curaţat şi spălat canapele, curăţat şi spălat saltele, curăţat fotolii, dar şi pentru a obţine o ofertă personalizată.
Echipa noastră de specialiști în curățenie îți vine în ajutor cu sfaturi practice și te asigură că vei obține rezultate încântătoare și de lungă durată.
Firma Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curaţat canapele, curăţat saltele, curăţat fotolii, curățat scaune birou, în Bucureşti, Ilfov şi în alte localităţi aflate la distanţa maximă de 100 km
Când vine vorba de curaţat canapele, curăţat saltele, curăţat fotolii,, ....Valentino Clean vă oferă servicii profesionale şi intervenţii rapide, fără să aşteptaţi zile sau săptămâni până o echipă ajunge la locaţia dvs.
Firma de curăţenie Valentino Clean îţi oferă servicii profesionale de curăţat canapele, servicii profesionale de curăţat saltele, atât la domiciliu, cât şi la birou. Beneficiile pe care le obţii dacă alegi să lucrezi cu noi sunt incontestabile. Este bine să ştii că pentru curăţat canapele,curăţat saltele acasă, dar şi la birou folosim soluţii profesionale, adaptate materialor textile.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0723426456
Suna Trimite SMS Anuleaza
324
ID: 1928695

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1928695
324
Raporteaza

Anunturile similare