curatat mocheta in apartamente
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
29-07-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cum putem să beneficiem de servicii de curăţare spălare mochetă, curățare covoare acasă, spălat mochetă apartament, curățat mochetă birou sau curățare mochete restaurante. Foarte simplu telefonezi şi faci o programare pentru curăţat mochetă sau curăţat covoare la domiciliu. Preţurile pentru curăţat spălat mochetă sau curăţat covoare sunt uşor negociabile şi vor fi influenţate de starea de murdărie sau suprafaţă.
Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată și scapă de stres. Când vii acasă, mocheta ta va arăta uimitor, culorile vor fi din nou încântătoare, iar mirosul din încăpere va fi împrospătat. Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curăţat mochetă lipită, servicii de curăţat covoare, curăţat mochetă restaurant, spălat mochetă birouri, spălat covoare, curăţat mochetă domiciliu, curățat covoare domiciliu, curăţat mochetă Bucureşti, servicii de curăţat covoare Bucureşti, Ilfov şi în alte localităţi aflate la distanţa maximă de 100 km.
Pentru a scăpa de grija curăţeniei şi de curăţare covoare, curățare mochete, cea mai utilă metodă este să apelaţi la Valentino Clean, care se va deplasa la domiciliul sau sediul dumneavoastră, uşurându-vă astfel munca, şi nu doar atât!

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
200
ID: 1918993

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1918993
200
Raporteaza

Anunturile similare