curatat spalat canapele la domiciliu
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
28-04-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Firma de curăţenie Valentino Clean îţi oferă servicii profesionale de curăţat canapele, servicii profesionale de curăţat saltele, atât la domiciliu, cât şi la birou. Beneficiile pe care le obţii dacă alegi să lucrezi cu noi sunt incontestabile. Este bine să ştii că pentru curăţat canapele,curăţat saltele acasă, dar şi la birou folosim soluţii profesionale, adaptate materialor textile.
Rezultatele sunt întotdeauna excepționale, întrucât aceste soluții atacă doar murdăria și impuritățile, lăsând în urmă suprafeţele ca noi. Mirosurile urâte vor fi îndepărtate cu succes, dar în același timp canapelele și fotoliile își vor redobândi culorile vibrante și proaspete.
Un alt avantaj major pe care îl obții dacă alegi să lucrezi cu noi este acela că murdăria va fi eliminată din profunzime, nu doar la suprafață.
Când ai curățat ultima oară canapeaua? Știai că în țesăturile acestora se ascund colonii întregi de microbi, acarieni și alte microorganisme responsabile pentru declanșarea sau agravarea bolilor respiratorii (astm, alergii, rinite alergice etc) și a bolilor de piele (eczeme, dermatite etc)? Chiar dacă nu iți dai seama, praful și impuritățile din locuința ta sunt un pericol pentru sănătatea membrilor familiei. De aceea, se impune o curățenie în profunzime.
servicii de curăţat canapele, curăţat canapele la domiciliu,spălat saltele, firmă de curăţenie, curăţat canapele la birou, curăţat canapele preţ, Curatat saltele bucuresti , curatare saltea domiciliu , servicii spalare saltele, curatat fotolii, spalat scaune birou

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
212
ID: 1884731

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1884731
212
Raporteaza

Anunturile similare