curatat spalat geamuri balcon preturi
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
16-03-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Ai nevoie de o firmă pentru spălat geamuri? Suntem gata să te ajutăm la curățarea geamurilor și a suprafețelor din geam ale biroului sau spațiului comercial. Valentino Clean execută operațiile de curățat spălat geamuri, spălat fațade clădiri și spălat vitrine, cu personal calificat și ajutorul echipamentelor dedicate și detergenților profesionali.
Când vine vorba de spălarea geamurilor, firma de curățenie Valentino Clean vă oferă servicii profesionale şi intervenţii rapide, fără să aşteptaţi zile sau săptămâni până o echipă ajunge la locaţia dvs.
Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp. Oferim servicii de curățat spălat geamuri interior și exterior pentru case particulare, apartamente, sedii de firme, magazine, curățarea geamurilor este o operațiune complexă incluzând ștergerea sau aspirarea ramelor și a tocurilor, spălarea geamurilor cu soluții profesionale. Substanțele din detergenții profesionali au proprietăți împotriva calcarului și grăsimii (anticalcar și degresant) astfel ca acestea să fie strălucitoare și fără nici o urmă de pată sau praf.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
207
ID: 1872179

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1872179
207
Raporteaza

Anunturile similare