curatenie de intretinere locuinte,curatenie de intretinere birouri
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
10-03-2018
Pret60 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Servicii profesionale de curățenie întreținere locuințe, birouri și spații comerciale.
Curățenia de întreținere a locuinței, a biroului sau a spațiului dumneavoastră comercial reprezintă o protecție pentru sănătatea membrilor familei sau a angajaților dumneavoastră și o investiție în imaginea personală sau a firmei. Programarea și realizarea operațiunilor necesare la curățenia de întreținere casă sau apartament, fie bugetarea curățeniei de întretinere la birouri sau spații comerciale implică consumarea de timp, energie si resurse.
Clădirea sau spațiul comercial reprezintă principalul activ al afacerii tale. Aspectul curat și îngrijit al biroului reprezintă imaginea companiei pe care o conduci.
Suntem o firmă specializată în operațiuni de curățare și igienizare ce poate întreține ordinea și igiena în spații comerciale, birouri, sedii bancare și clădiri, restaurante, baruri, săli de conferințe.
Curățenia de întreținere reprezintă un serviciu pe bază de abonament destinat spațiilor industriale și birourilor firmelor. Întreținem mobilierul, podelele, aspectul general îngrijit al biroului/locuinţei. Avantajele majore se obțin prin achiziția serviciului.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
185
ID: 1870273

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1870273
185
Raporteaza

Anunturile similare