Curatenie generala curatenie dupa renovare sau constructor curatare mochete
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
24-03-2022
Pret250 Lei
  • Oferit de Companie

Îți oferim servicii 360° pentru casă și birou, ca tu să te concentrezi 100% pe ce e important pentru tine.

Cheama-ne pentru o curatenie generala, curatenie dupa renovare sau constructor, curatare mochete, canapele, intretinere sau interventii unice.

Scopul nostru este sa iti oferim o curatenie generala de durata, realizata in cele mai mici detalii, cu echipamente profesionale și personal calificat. O curatenie generala realizata ca la carte este mai eficienta si mai durabila decat curatenia obisnuita, zilnica sau saptamanala. Noi furnizăm toate echipamentele și consumabilele necesare prestarii servicului

Una dintre activitățile cele mai solicitate o reprezintă serviciul de curătenie la terminarea lucrărilor de renovare sau de construcție. Curațenia după constructor înseamnă îndepărtarea materialelor și resturilor ce rămân în spațiile construite sau renovate, folosind produse și echipamente profesionale cu personal calificat.

Curătenia de întreținere este un proces sistematic, repetativ și bine planificat destinat spațiului de lucru. Oferim servicii de întreținere a curățeniei în spatii de birouri, case, aprtamente, clădiri, instituții, școli, grădinițe etc. cu echipamente profesionale și produse de cea mai bună calitate, conforme cu normele de mediu si sănătate.


Alexandru Tudorache
0799773033.

Telefon

Mesaj

Tudorache Nicolae

0799773033
Suna Trimite SMS Anuleaza
251
ID: 2032745

Tudorache Nicolae
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Tudorache Nicolae

Vezi toate anunturile
ID: 2032745
251
Raporteaza

Anunturile similare