curatenie la domiciliu
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
10-03-2018
Pret100 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Dacă ne solicitati Servicii de curăţenie la domiciliu, vă oferim gratuit - curăţat mochetă sau curăţat canapea cu 2 locuri.
Firma de curățenie Valentino Clean vă stă la dispoziție cu o gamă completă de servicii de curățenie, adaptate cerințelor dumneavoastră. Ne bazăm pe o echipă cu experiență, care vă poate ajuta atunci când sunteți interesat de servicii de curățenie la domiciliu sau servicii de curățenie pentru birourile firmei dumneavoastră.
Atât acasă, cât și la seviciu curățenia profesională este o necesitate și nu un lux. Curățenia profesională se impune pentru un spațiu curat, îngrijit, igienizat și sănătos pentru tine, angajații tăi și familia ta.
Când simți că ești depășit de situație, nu ai timp, sau oricât de curată ar fi casa ta dar nu arată așa cum ți-ai dori, când vin sărbătorile sau se anunță musafiri, ai nevoie de ajutor specializat pentru a finaliza curățenia generală într-un timp record și cu rezultate excepționale. Firma de curățenie Valentino Clean iți sare în ajutor oferindu-ți servicii de curățenie la cele mai înalte standarde de igienă.
Venim în ajutorul clienților noștri cu servicii de curățenie profesionale pentru ca aceștia să poată beneficia de timpul liber și confortul dorit în propria locuință sau în spațiul de lucru.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
220
ID: 1870262

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1870262
220
Raporteaza

Anunturile similare