Curieri livrari colete si plicuri cu bicicleta cargo
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
13-10-2022

Mai multe informatii
Oferta salariala 3000-3500
Nivel studii Irelevant
Abilitati necesare Comunicare si relationare usoara cu clientii Amabil si respectuos Experienta de mers cu bicicleta prin trafic
Alte detalii Cautam curieri care doresc sa imbine utilul cu placutul, sa se bucure de rutele zilnice folosind cel mai eficient vehicul pentru deplasarile din oras: cargobicicleta.
Descrierea companiei Sinapseria este o companie de curierat axata pe servicii de livrare folosind exclusiv vehicule non-poluante precum biciclete electrice, cargobiciclete sau scutere electrice.
Si vorbim de bicicleta cargo pe 2 roti cu asistare electrica (tip Urban Arrow sau Bullitt), nu acel model mare cu 3 roti cu care te chinui prin Centrul Vechi sau pe bulevardele aglomerate unde stai in trafic la fel ca o masina.
Parerea unui curier despre cargo bicicletele noastre: E de parca un TIR a facut copil cu o bicicleta, se da la o parte toata lumea, merge foarte bine, poti cara aproape orice, esti regele strazilor.
Daca crezi ca ai ce-ti trebuie in instalatie ca sa faci parte din echipa noastra te asteptam la o cafea si o discutie despre colaborare!
Viziteaza site-ul: trend-jobs.ro/jobs/curieri-livrari-colete-si-plicuri-cu-bicicleta-cargo.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 22347

0770399614
Suna Trimite SMS Anuleaza
263
ID: 2042028

Utilizatorul 22347
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2042028
263
Raporteaza

Anunturile similare