Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
10-05-2022
650 Lei
  • Oferit de Companie

De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.

Cursul Auditor intern in sectorul public este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia Auditor intern in sectorul public, cod COR 241306.
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa fie auditori interni in sectorul public si sa-si desfasoare activitatea in entitati publice si care trebuie sa detina cunostintele, abilitatile si valorile necesare pentru a performa in domeniu. Cursul va da posibilitatea de a afla care sunt acestea si de a performa la locul de munca.

Obiectivele cursului sunt:
-Dezvoltarea competentelor necesare auditorului intern pentru elaborarea si documentarea programului de audit intern si a programului interventiei la fata locului;
-Dobandirea cunostintelor si deprinderile necesare auditorului pentru a concepe, selecta si aplica teste in vederea evaluarii eficientei si eficacitatii controalelor;
-Dobandirea competentei necesare pentru a analiza, evalua si formula recomandari cu privire la problemele identificate in cadrul procesului de audit intern.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la:

Email: office@cursuriautorizate.ro
Telefon: 0733 822 020
Website: www.cursuriautorizate.ro.

Telefon

Mesaj

Top Quality Management

Anuleaza
19
ID: 2034595

Top Quality Management
Vezi toate anunturile
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului Top Quality Management

Anunturile similare

Top Quality Management

Vezi toate anunturile
ID: 2034595
19
Raporteaza