Curs initiere in bioenergie, Ra-Reiki la Tg Jiu, 14 octombrie 2017
Gorj, Targu Jiu
22-09-2017
Pret700 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Curs de initiere Ra-Reiki (vindecare cu bioenergie si radionica mentala) gradul I si II. Targu Jiu, sambata 14 octombrie 2017. Ce invatam la cursuri:
La cursul RA-Reiki gradul I :
-invatam despre terapia reiki cu bioenergie, scurt istoric de la Maestrul Mikao Usui pana azi, urmeaza ritualul de initiere-acordajul propriu-zis (gradul 1) la sursa de energie, apoi pozitiile de autotratament si pozitiile pentru tratamentul alternativ al diferitelor afectiuni de ordin fizic. Invatam apoi elemente de radionica (arta transmiterii de influente la distanta si in timp, tehnici de manifestare a gandurilor de sanatate, dragoste, prosperitate, fericire etc). Costul modulului Ra-Reiki I este de 300 lei si are durata de la orele 10.00 la 13.45. Cei care doresc doar initiere de grad I o pot face, iar ceilalti raman in continuare pentru modulul II.
La cursul RA-Reiki gradul II :
-Initiere si acordaj (gradul II) pentru primirea Simbolurilor sacre reiki: Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri etc; Sei He Ki (simbolul vindecarii mental-emotionale-se foloseste in tratamentele depresiei, anxietatii, atacuri de panica, sistem nervos central si orice afectiuni ale campului emotional, vindeca dependentele, echilibreaza emisferele cerebrale, se pot manifesta dorintele de sanatate, putere, dragoste, prosperitate) ; Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp. Radionica mentala nivel superior, geometrie sacra. Cost curs grad II: 400 lei, orele 14.00-17.30. Inscrieri la 0747-080238 sau horareiki@gmail.com, Horatiu-Flaviu, maestru Ra-Reiki.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
314
ID: 1806602

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1806602
314
Raporteaza

Anunturile similare