Curs intensiv Asistent Relatii Publice si Comunicare cod COR 333906, Iasi, februarie 2017
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret600 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cursul de Asistent Relatii Publice si Comunicare se adreseaza persoanelor care doresc să se perfectioneze in domeniul relatiilor publice si comunicarii, indiferent de specializare. Puteti fi specialist în relatii publice, manager, student, întreprinzator, angajat, functionar public, jurnalist sau cadru didactic – acest curs este de un real folos pentru a va imbunatati abilitati de a interactiona cu ceilalti.

In prezent comunicarea scrisa si orala este o parte importanta a vietii fiecaruia dintre noi. Comunicarea deficitara conduce la neintelegeri, conflicte si tensiuni intre indivizi sau echipe, iar costurile pentru repararea greselilor sunt mari, indiferent ca vorbim de marketing, imagine publica sau relatii personale. Pentru a evita aceste sincope te invitam sa iei parte la cursul organizat de Euro Personal!

Cursul durează 40/ 80 ore, iar preul acestuia este de 600 lei. In cadrul sau cursantii vor invata sa mentina relatii profesionale cu toti partenerii interni si externi: clienti, colaboratori, angajati, agentii de presa etc.
In urma absolvirii se obtin toate competentele din standardul ocupational, iar certificatele sunt recunocute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pentru informatii si înscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Râpa Galbenă (între Astra Asigurari si Clubul CFR).

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
381
ID: 1727305

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727305
381
Raporteaza

Anunturile similare