Curs intensiv Auditor in domeniul calitatii, cod COR 214130, Iasi, IANUARIE 2017
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret500 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cursul autorizat ANC oferit de Euro Personal SRL va incepe in luna IANUARIE 2017 si se axeaza pe standardele ISO existente pana in prezent precum si pe principiile si fundamentele managementului calitatii. In cadrul programului participantii vor invata tehnici de pregatire, conducere si raportare a auditului, efectuarea activitatilor ulterioare auditului, codul de conduita si responsabilitatile auditorilor, dezvoltarea aptitudinilor privind tehnica interviului si alte notiuni ncesare derularii acestei activitati.

Auditul în domeniul calitatii reprezintă verificarea modului de desfăsurare a proceselor incluse in sistemul de management al calitatii focalizat pe calitatea produselor si pe calitatea proceselor definite de o organizatie. Acest curs ofera cunostintele necesare despre tehnici, tehnologii, management, tehnici de auditare precum si o sansa pentru absolventi de a gasi un job bine platit.

Cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei si se adresează tuturor persoanelor care au studii superioare de lunga durata. La finalul cursului, examenul se va sustine cu specialistii numiti de comisia de autorizare in urma caruia se obtine certificatul recunoscut de Ministerul Muncii si Educatiei.

Pentru detalii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407 euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbenă (între Astra Asigurari si Clubul CFR).

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
296
ID: 1727309

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727309
296
Raporteaza

Anunturile similare