Curs intensiv Expert Achizitii Publice cod COR 214946 la Iasi in FEBRUARIE 2017
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret600 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Acest curs se adreseaza celor care doresc sa lucreze in domeniul achizitiilor publice in institutii de stat sau private, dar si celor care lucreaza deja si doresc sa-si actualizeze cunostintele. Toate informatiile referitoare la intocmirea caietelor de sarcini, desfasurarea procedurilor si atribuirea contractelor vor fi explicate in cadrul cursului oferit de Training Cariere de catre profesionisti cu multi ani de experienta practica in domeniu.

A fi Expert in achizitii publice presupune sa cunosti atat legislatia in domeniu, cat si situatiile nereglementate care pot fi interpretate ca si vicii de procedura, abateri sau nereguli. Nici o autoritate contractanta nu vrea sa ajunga in ipostaza de a fi contestata de catre participantii la procedura sau de a fi data in judecata pentru diverse motive legate de organizarea unei achizitii.
Cursul se desfasoară pe parcursul a 40 de ore, pretul este de 600 lei si ii ajuta pe participanti sa planifice achizitiile publice, sa initieze, să lanseze proceduri de achizitie, sa deruleze, sa finalizeze procedurile si sa administreze contractele. Se adreseaza persoanelor cu studii superioare de lunga sau de scurta durata, iar certificatul de absolvire este autorizat de ANC.

Acte necesare pentru înscriere:
• copie după buletin,
• copie după diploma de studii,
• copie după certificatul de nastere si căsătorie (dacă este cazul)
• jumatate din taxă.

Pentru informatii si înscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbenă (între Astra Asigurari si Clubul CFR).


Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
258
ID: 1727319

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727319
258
Raporteaza

Anunturile similare