CURSURI INSPECTOR RESURSE UMANE SALARIZARE OPERARE PC LIMBA ENGLEZA
Bucuresti - Ilfov, Otopeni
25-02-2021
Pret700 Lei
  • Oferit de Companie

Investeste in tine!
Incepand cu luna martie Choose Training va asteapta la cursuri de:
• Limba engleza constand in lectii dinamice, interactive si competitive cu accent pus pe ascultare, vorbire, citire si scriere.
• Inspector resurse umane unde veti fi pregatiti pentru organizarea procesului de recrutare, intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului, salarizarea aplicabila, asigurarile sociale, pensionarea, GDPR si utilizarea programului REVISAL.
• Inspector salarizare in care veti lua la cunostinta cadrul legislativ care sta la baza calculului salarial si veti invata calculul salariilor si al impozitelor si taxelor aferente, intocmirea contractului de drepturi de autor, contractului civil de prestari servicii, contractului de mandate si intocmirea declaratiei unice 112.
• Operare PC in care dobanditi cunostinte in programele din pachetul Office (Word, PowerPoint, Excel) dar si utilizarea e-mail-ului, organizarea fisierelor si navigarea pe internet.
De asemenea, in curand va asteptam si la cursuri de limba germana, limbaje de programare (JAVA, C++, Python), web design si securitate cibernetica.
Pentru intrebari, inscrieri si detalii suplimentare, va asteptam la:
office@choosetraining.ro
0752498421.

Telefon

Mesaj

Choose Training

0752498421
Suna Trimite SMS Anuleaza
415
ID: 2016053

Choose Training
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Choose Training

Vezi toate anunturile
ID: 2016053
415
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Choose Training

Anunturile similare