Dezumidificator profesional de inchiriat
Cluj, Cluj-Napoca
07-09-2021
Pret1 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica

De inchiriat dezumidificator profesional DH92 - cel mai puternic echipament, cu cel mai mare randament din gama sa, fabricat de Master, producatorul de top in materie de echipamente industriale de climatizare, garanteaza un timp de uscare record al tencuielii si sapelor.
Este potrivit pentru proiectul tau oriunde si oricand ai nevoie usuci spatii mari, iar faptul ca echipamentul permite racordarea la sistemul de scurgere, iti ofera cea mai mare siguranta, productivitate si un confort maxim in exploatare.
Poate fi folosit cu succes pentru o gama larga de domenii si aplicatii :

1.In constructii, pentru grabirea procesului de uscare al sapelor, adezivilor sau tenciuelilor si pentru procesul de aclimatizare al parchetului, fiind echipamentul indispensabil pentru orice lucrari de constructii sau renovari interioare in sezonul rece.

2. In spatii rezidentiale sau comerciale, pentru reglarea diferentei de umiditate dintre anotimpuri, fapt care contribuie la scaderea cerintelor de incalzire, reducand astfel cheltuielile de intretinere.

3. In spatii de depozitare, precum pivnite sau crame pentru prevenirea formarii ruginii si a mucegaiului.

4. In hale, fabrici sau depozite de lemn, materiale feroase, hartie sau piele pentru protectia meteriilor prime si a produselor fabricate.

5. Pentru conservarea si protectia cladirilor istorice, galeriilor de arta, a muzeelor sau bilbiotecilor.

Motorul electric, puternic, dar extrem de silentios, pune in miscare ventilatorul care asigura un volum de aer circulat de 1000 mc pe ora conferind astfel echipamentului o capacitate exceptioanala de extragere de pana la 80 de litrii de apa in 24 de ore.

Contractul se face pe una sau mai multe zile(in transe de 24 de ore). Pretul este negociabil in functie de durata chiriei.

Pentru persoanele fizice, la intocmirea contractului este nevoie de actul de identitate, valabil, emis pe numele clientului de catre autoritatile din Romania, in ORIGINAL (NU copie, NU poza) si de talonul masinii cu care se face transportul echipamentului.
Inchirierea se poate face FARA RETINERE DE GARARTIE urmand una dintre cele doua proceduri:
1. - se efectueaza plata chiriei cu cardul bancar PERSONAL (cardul pe numele din buletin al clientului cu care semnam contractul de inchiriere) dintr-un cont deschis la orice banca din Romania.
2.- se efectueaza palta cu numerar si se prezina ultima factura de electricitate si dovada platii acesteia pe numele si adresa clientului din buletin.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, inchirierea se poate face FARA GARANTIE, cu respectarea anumitor termene si conditii.
Pentru mai multe informatii si detalii despre tarife si procedura de inchiriere va asteptam la punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca de pe Bld. Aurel Vlaicu nr 182 (in incinta Leroy Merlin) sau la nr de telefon 0747288727.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 15343

0747288727
Suna Trimite SMS Anuleaza
346
ID: 2022972

Utilizatorul 15343
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2022972
346
Raporteaza

Anunturile similare