Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Domiciliary Care job ANGLIA
Bistrita-Nasaud , Bistrita
20-01-2021

NESPECIFICAT

  • Tara Anglia
  • Mobilitatea postului Necesita deplasari
  • Nivel studii Necalificat
  • Nivel studii Calificat
  • Nivel studii Absolvent

Te-ai gândit cum va arăta anul 2021 pentru tine, din punct de vedere profesional?
Te gândești să îți găsești un loc de muncă? Ai deja un loc de muncă, dar vrei să îl schimbi? Îți dorești să câștigi mai mulți bani?

Dacă ești într-una dintre situațiile de mai sus, venim în ajutorul tău!
Anul 2021 vine cu o ofertă variată de locuri de muncă în domeniul serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice și / sau bolnave. Vor fi poziții disponibile pe tot teritoriul Marii Britanii. Așadar, nu trebuie să îți faci griji pentru locul de muncă, trebuie doar să îți dorești să muncești într-o țară în care profesionistul este văzut la adevărata lui valoare.

Pozițiile vor fi pe segmentul Domiciliary Care, adică, într-o zi de muncă, vei avea de vizitat mai mulți clienți ai companiei și îi vei ajuta în activitățile pe care ei nu le pot efectua singuri: hrănire, curățenie, călcat haine, deplasări prin casă, îngrijire corporală (spălat).

Pentru că munca presupune deplasarea între mai multe reședințe, o să ai nevoie de o mașină cu care să îți poți face munca. Angajatorul te va finanța cu o sumă de bani (cel mult 800-1000 lire), pentru a cumpără un automobil, iar tu vei returna suma, în tranșe, în următoarele luni de muncă.

Vei lucra cel puțin 8 ore pe zi (ai posibilitatea de a efectua ore suplimentare plătite!). Vei lucra și în weekend, dar obligatoriu vei avea o zi liberă săptămânal.Ce câștigi?

- posibilitatea de a lucra în Marea Britanie;
- o lună de cazare gratuită (la sosirea în UK). După această perioadă, se oferă cazare (contra-cost), angajatorul deține o vilă pentru cazarea angajaților, unde puteți să locuiți fie singur într-o cameră, fie cu încă o persoană (sunt maxim două persoane într-o cameră);
- vi se va deconta biletul de avion, la plecarea în UK;
- veți beneficia de o perioadă de training la locul de muncă;
- veți beneficia de asistență în obținerea documentelor necesare șederii legale în UK (Insurance number, NINO etc.);
- veți obține un loc de muncă sigur, condiții decente pentru desfășurarea activității și un pachet salarial atractiv (salariul se stabilește în funcție de experiența candidatului).


Pentru a fi eligibil, candidatul TREBUIE:

- SA FIE DEJA IN MAREA BRITANIE!
- să fie vorbitor de limba engleză (cel puțin nivel conversațional);
- să dețină permis de conducere categoria B (fără evenimente rutiere);
- să aibă minimum de experiență în îngrijirea persoanelor la domiciliu. Se acceptă și experiența cu un membru al familiei;
- să fie empatic, sociabil. Să îi placă să lucreze în echipă, dar și individual;
- să aibă disponibilitate imediată de relocare în UK, din momentul în care a trecut de interviul cu angajatorul.

Asteptam CV-uri pe email: rares.hrrecruitment@gmail.com sau pe Whatsapp +40740755131!.

Telefon

Mesaj

Rareș Lucian

0740755131
Suna Trimite SMS Anuleaza
59
ID: 2015120

Rareș Lucian
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

Rareș Lucian

Vezi toate anunturile
ID: 2015120
59
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Dacia Vand maimute capucin Strung Rulota Reparatii injectoare Diagnoza auto Matrimoniale telegraf Apartament Teren Motocultor Aro Tractor Bmw Maimute capucin A Contabilitate Petarde Locuri de munca Remorca Lanseta crap