Dresaj canin
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
03-03-2020
Pret1 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Aveți un câine agitat sau dificil de controlat? Căutați o soluție eficientă pentru a vă îmbunătăți relația cu animalul dumneavoastră și a obține un comportament excelent?

Cu o vastă experiență și abordări pozitive de instruire, ofer soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui câine și proprietar.

Ce ma diferențiază este abordarea bazată pe pozitivitate și stimulare mentală. Nu folosim metode dure sau violente, ci promovăm relații bazate pe încredere și comunicare adecvată. Prin utilizarea tehnicilor de dresaj pozitive și recompensele adecvate, încurajăm comportamentele dorite și eliminăm comportamentele nedorite, fără a cauza stres sau anxietate câinelui dumneavoastră.

Indiferent dacă doriți să învățați câinele dumneavoastră comenzile de bază, să corectați comportamente nedorite sau să abordați probleme specifice, avem soluții adaptate pentru fiecare situație. Fie că este vorba despre îmbunătățirea mersului în lesă, eliminarea problemelor de agresivitate sau reducerea anxietății de separare, sunt aici să vă sprijin și să vă ghidez pe parcursul întregului proces.

De asemenea, ofer sesiuni de dresaj individualizate, în care lucrăm exclusiv cu dumneavoastră și câinele dumneavoastră, astfel încât să puteți beneficia de atenție și instruire personalizată.

Rezultatele vorbesc de la sine. Sute de proprietari fericiți au experimentat transformări uimitoare în comportamentul câinilor lor prin intermediul serviciilor mele de dresaj canin. Relația dumneavoastră cu câinele dumneavoastră poate fi mai bună decât v-ați imaginat vreodată!

Contactați-ma astăzi pentru a programa o evaluare gratuită a nevoilor dvs. și pentru a discuta cum vă pot ajuta să obțineți un câine bine educat și echilibrat. Investiția în dresajul canin de calitate este un pas important pentru a vă bucura de o viață armonioasă alături de cel mai bun prieten al dumneavoastră.

Cu stima, Adrian Constantinescu.
Tel 0769288138.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 4416

0769288138
Suna Trimite SMS Anuleaza
551
ID: 1941249

Utilizatorul 4416
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1941249
551
Raporteaza

Anunturile similare