Duplex complex Family Villas Bragadiru
Bucuresti - Ilfov, Bragadiru
09-01-2017
Pret75.900 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Va prezentam un imobil deosebit, amplasat pe strada Iederei, parte din cel mai mare proiect de vile din Bragadiru, Family Villas.

Complexul dispune de toate utilitatile de la marii furnizori, fiecare imobil fiind contorizat individual. Locatia este una privilegiata, apropape de artera principala - Soseaua Alexandriei, dar totusi ferita de tumultul orasului. Accesul catre complex este extrem de facil, zona dispunand de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public.

Imobilul are un regim de inaltime de P+1, 115 mp utili, iar compartimentarea este optimizata astfel incat sa satisfaca nevoile noilor proprietari.

La parter dispune de living, bucatarie spatioasa inchisa si baie, iar la etaj de trei dormitoare, baie, balcon si acces catre pod, cu scara chepeng.

Se vinde finisat la cheie cu gresie, faianta, parchet si usi de interior, toate la alegerea cumparatorului, dintr-o gama pusa la dispozitie de catre dezvoltator, sau in limita unui buget.

Duplexul dispune de centrala termica in condensatie, 24 kw, calorifere, obiecte sanitare in bai, glafuri interior exterior.

Sistemul constructiv este de o inalta calitate, imobilul fiind realizat din cadre de beton, cu inchideri din caramida porotherm de 30 cm, la exterior si 11,5 cm la interior, termoizolatie atat la exterior, cat si la interior, iar peste etajul 1 exista placa de beton.

Imobilul dispune de gradina in suprafata de 127 mp, gard din beton si fier forjat, poarta auto si pietonala.
Gradina se preda amenajata cu gazon.
Pentru mai multe detalii si programari vizionari, va stau la dispozitie la 0762036921.


Telefon

Mesaj

Utilizatorul 220

0762036921
Suna Trimite SMS Anuleaza
257
ID: 1725510

Utilizatorul 220
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1725510
257
Raporteaza

Anunturile similare