Eveniment de constientizare si informare POCU/1/3/149205
Prahova , Fulga
16-12-2021

NESPECIFICAT


În data de 17.12.2021, incepand cu ora 15, in sala de sedinta a Scolii Gimnaziale Fulga de Jos ,sat Fulga de Jos ,Com. Fulga , judetul Prahova, va avea loc evenimentul de informare si conștientizare al potențialului grup tinta organizat in cadrul proiectului POCU/908/1/3/149205-“Future 4 Neet’s” finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Obiectivul principal al proiectului urmărește creșterea oportunitatilor de ocupare si facilitarea integrarii pe piata muncii pentru 371 de tineri NEETs (ILMT) din Regiunile de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia ,Sud-Est si Sud-Muntenia prin oferirea de pachete integrate si personalizate de masuri active, inclusiv prin recunoasterea si certificarea rezultatelor invatarii dobandite in contexte non-formale si informale corelate cu nevoile pietei muncii pe parcursul a 24 de luni.

Grupul țintă al proiectului este format din persoane cu varsta cuprinsa intre 16-29 ani care nu urmeaza nicio forma de educatie sau formare si care nu sunt ocupate pe piata muncii, acestia fiind inregistrati si profilati de catre Serviciul Public de Ocupare.

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment sau care doresc sa se înscrie ca si grup tinta pentru a beneficia de facilitățile acordate prin intermediul proiectului si a asigurarii unei ocupari sustenabile si de calitate a fortei de munca sunt rugate sa ne scrie pe adresa de mail tandemconsulting123@gmail.com.


Mentionam ca se vor respecta prevederile legislative in vigoare in ceea ce priveste prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.


Va multumim.

Telefon

Mesaj

TANDEM CONSULTING SRL

Anuleaza
319
ID: 2028536

TANDEM CONSULTING SRL
Vezi toate anunturile
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului TANDEM CONSULTING SRL

Anunturile similare

TANDEM CONSULTING SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2028536
319
Raporteaza