Eveniment de constientizare si informare POCU/909/2/4/148764
Iasi, Targu Frumos
19-01-2022
PretGratuit
  • Mobilitatea postului Locatie stabila
  • Nivel studii Necalificat

În data de 20.01.2022 , incepand cu ora 15, in sala de sedinte a Primariei Orasului Targu Frumos , judetul Iasi, va avea loc evenimentul de informare si conștientizare al potențialului grup tinta organizat in cadrul proiectului POCU/909/2/4/148764- “Promo Neet ‘s “finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Obiectivul principal al proiectului urmărește creșterea oportunitatilor de ocupare si facilitarea integrarii pe piata muncii pentru 371 de tineri NEETs (ILMT) din Regiunile de Dezvoltare Nord-Est,Nord-Vest, Vest si Centru prin oferirea de pachete integrate si personalizate de masuri active, inclusiv prin recunoasterea si certificarea rezultatelor invatarii dobandite in contexte non-formale si informale corelate cu nevoile pietei muncii pe parcursul a 24 de luni.

Grupul țintă al proiectului este format din persoane cu varsta cuprinsa intre 16-29 ani care nu urmeaza nicio forma de educatie sau formare si care nu sunt ocupate pe piata muncii, acestia fiind inregistrati si profilati de catre Serviciul Public de Ocupare.

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment sau care doresc sa se înscrie ca si grup tinta pentru a beneficia de facilitățile acordate prin intermediul proiectului si a asigurarii unei ocupari sustenabile si de calitate a fortei de munca sunt rugate sa ne scrie pe adresa de mail redevents2022@gmail.com.


Mentionam ca se vor respecta prevederile legislative in vigoare in ceea ce priveste prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.


Va multumim.

Telefon

Mesaj

RED EVENTS GALA SRL

Anuleaza
354
ID: 2029999

RED EVENTS GALA SRL
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

RED EVENTS GALA SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2029999
354
Raporteaza

Anunturile utilizatorului RED EVENTS GALA SRL

Anunturile similare