Eveniment de constientizare si informare POCU/909/2/4/149211 RO 4 NEETs
Bistrita-Nasaud, Telciu
23-05-2022
PretGratuit
  • Mobilitatea postului Locatie stabila
  • Nivel studii Necalificat

În data de 25.05.2022, incepand cu ora 11, in cadrul Liceului Tehnologic “Telciu”, din Com. Telciu str.Principala , judetul Bistrita-Nasaud, va avea loc evenimentul de informare si conștientizare al potențialului grup tinta organizat in cadrul proiectului POCU/909/2/4/149211-“ RO 4 Neet’s” finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Obiectivul principal al proiectului urmărește creșterea oportunitatilor de ocupare si facilitarea integrarii pe piata muncii pentru 371 de tineri NEETs (ILMT) din Regiunile de Dezvoltare Centru, Nord-Est,Nord- Vest prin oferirea de pachete integrate si personalizate de masuri active, inclusiv prin recunoasterea si certificarea rezultatelor invatarii dobandite in contexte non-formale si informale corelate cu nevoile pietei muncii pe parcursul a 24 de luni.

Grupul țintă al proiectului este format din persoane cu varsta cuprinsa intre 16-29 ani care nu urmeaza nicio forma de educatie sau formare si care nu sunt ocupate pe piata muncii, acestia fiind inregistrati si profilati de catre Serviciul Public de Ocupare.

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment sau care doresc sa se înscrie ca si grup tinta pentru a beneficia de facilitățile acordate prin intermediul proiectului si a asigurarii unei ocupari sustenabile si de calitate a fortei de munca sunt rugate sa ne scrie pe adresa de mail advancemkr@gmail.com.

Va multumim.

Telefon

Mesaj

ADVANCE MARKETING REVOLUTION SRL

Anuleaza
450
ID: 2035168

ADVANCE MARKETING REVOLUTION SRL
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ADVANCE MARKETING REVOLUTION SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2035168
450
Raporteaza

Anunturile utilizatorului ADVANCE MARKETING REVOLUTION SRL

Anunturile similare