Expertlingua Traduceri Specializate
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
12-03-2019
Pret25 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Oferim servicii de traducere specializată, traducere legalizată, traducere urgentă, servicii de interpretariat consecutiv sau simultan și servicii de subtitrare.

Specialitatea noastră: „termenele imposibile” – Sunteți în dificultate din cauza unui termen scurt? Noi vom găsi soluția.

• Lucrăm cu traducători specializați;
• Acoperim aproape orice combinație lingvistică cu ajutorul a peste 200 de traducători;
• Folosim cea mai nouă tehnologie din domeniu;
• Comunicăm excelent;
• Ne respectăm întotdeauna termenele.

Putem realiza traduceri autorizate și legalizate în peste 60 de combinații lingvistice. Colaborăm cu mai multe birouri notariale din București astfel încât traducerile dumneavoastră legalizate să fie gata în cel mai scurt timp.

De asemenea, vă putem pune la dispoziție interpreți autorizați de Ministerul Justiției pentru diferite proceduri judiciare.

Lucrăm cu traducători specializați în subtitrări și vă asigurăm astfel că subtitrările filmelor dumneavoastră vor transmite mesajul cu fidelitate.

Ne propunem să vă depășim așteptările, să vă acordăm atenția noastră deplină și, mai presus de toate, să ne respectăm promisiunea de a vă oferi o calitate excepțională, o livrare eficientă și cele mai bune condiții financiare.

Așadar, spuneți-ne cum vă putem ajuta!
Echipa Expertlingua

www.expertlingua.ro.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 6055

0732163573
Suna Trimite SMS Anuleaza
601
ID: 1957636

Utilizatorul 6055
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1957636
601
Raporteaza

Anunturile similare