FILMARE CU DRONA Eleganta Vila in partitura naturii Sacele Brasov
Brasov, Brasov
15-03-2019
Pret158.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 215
  • Suprafata Teren 487
  • An de constructie Dupa 2000
  • Stadiul constructiei Finalizata
  • Mobilat/Utilat Complet
  • Numar bai 3+

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata print-o eleganta vila situata in Brasov, Sacele, Strada Oituz.
Proprietatea se desfasoara pe o suprafata utila de 220 mp, si este alcatuita din: 4 dormitoare, 3 bai, 1 spalatorie,1 living cu dinning, 1 bucatarie deschisa,1 spatiu multifunctional, 1 crama, 1 garaj pentru doua masini (cu acces direct din strada si usa sectionala, actionata electronic), curte, gradina, tersa, spatile de recreere si spatiile auxiliare.
Dispunerea pe nivele a spatiilor:
Demisol -o crama in suprafata de 25mp, finisata cu finisaje de calitate superioara , cu acces din exterior
Parter-intrarea in casa se face printr-un hol de acces care comunica cu casa scarii si un spatiu deschis cu utilizare flexibila(odihna, lectura, etc) din care se acceseaza un dormitor foarte spatios(25 mp), amplasat spre strada.In vecinatatea dormitorului se gasesc o baie si o spalatorie .
Zona de zi in suprafata de 40 mp are amplasare sud-estica,si este alcatuita dintr-un living generos care se deschide spre bucatarie si locul de luat masa.
Spatiul interior comunica cu exterioriorul printr-o terasa intima, amenajata la acelasi nivel cu nivelul parterului, utilizata pentru luat masa si relaxare in aer liber.
Etaj-accesul la etaj se face pe o scara eleganta din lemn, care debuseaza intr-un hol din care se deschid trei dormitoare spatioase:un dormitor matrimonial spre strada in suprafata de 25 mp si doua dormitoare spre gradina(unul de 17mp, al doilea de 19 mp), dintre care unul are si un balcon.Din hol se acceseaza cele doua bai care deservesc dormitoarele, si o terasa exterioara care are o panorama superba spre oras si padurea din vecinatate.
Gradina se intinde pe latura sud-estica a casei si este terasata pe doua nivele,la primul nivel fiind amenajata o pergola din lemn.
Circulatiile pietonale exterioare se realizeaza pe tratuare si terase pavate cu lespezi din piatra naturala, diferentele de nivel fiind preluate prin pachete de trepte si ziduri de sprijin. Suprafetele verzi acoperite cu gazon sunt puse in valoare prin multitudinea de flori si arbusti decorativi care in special in perioada calda a anului creaza o ambianta deosebita.
Dispunere spatiilor interioare a tinut cont de orientarea fata de puntele cardinale, astfel incat intreaga locuinta este foarte luminoasa. Fiecare incapere este iluminata si ventilata natural, prin suprafete mari vitrate atat la parter, la etaj cat si la nivelul invelitorii unde s-au dispus suplimentar ferestre de mansarda tip Velux.

FILMARE CU DRONA:
https://www.youtube.com/watch?v=9tUifJ2-sdo

Consilier dedicat acestei oferte:
domnul Catalin Dumitriu
0737981623

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare in regim exclusiv:
www.ascendentimobiliare.ro.

Telefon

Mesaj

ASCENDENT IMOBILIARE

0736797203
Suna Trimite SMS Anuleaza
541
ID: 1957828

ASCENDENT IMOBILIARE
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ASCENDENT IMOBILIARE

Vezi toate anunturile
ID: 1957828
541
Raporteaza

Anunturile similare